Citizens of digital, ne face mare plăcere să vă invităm la World of Digital Fest, o reuniune cu membrii comunității noastre, dupa o pauză muuult prea lungă!

Se intamplă: ne revedem offline, față în față, ochi în ochi, dar ușor distanțați :D! Activari faine ale brandurilor partenere, food & drinks, networking, muzică și un apus superb vor completa dorința noastră enormă de a vă revedea 😀

Când: 22 iulie
Unde: terasa Promenada Mall
Interval orar: 18.30 – 22.00.

Locurile sunt limitate desigur și este necesară înscrierea in formularul de mai jos, urmând să primiți ulterior confirmarea pe email. Pentru a participa trebuie respectate cerințele de mai jos:

Este permisă participarea doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid efectuat la locatie, contra cost, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.). Documentele doveditoare vor fi verificate la intrare!

Recomandăm descărcarea certificatului digital de vaccinare și prezentarea lui, împreună cu actul de identitate, pentru a evita aglomerarea.

Aaand, let’s have some safe fun! <3

INREGISTRARE

BUNA SI BINE AI VENIT IN THE WORLD OF INSTAGRAM

Îți mulțumim pentru interesul de a participa la evenimentul World of Digital! Evenimentul s-a încheiat, te așteptăm cu drag la următorul.

World of Digital is Powered by

lidl

Premium Partners

samsung
Mirinda-logo
Asset 1

Gold Partners

GEROVITAL
MicrosoftTeams-imag

Silver Partners

logo siviero maria
logo-maresi-2020
domeniile samburesti
Aqua Carpatica

Editii Anterioare

World of Digital Summit

Vezi album

Creating stories together

Editia 10
Vezi album

Insta Summer Vibe

Editia 9
Vezi album

From Basics To Mastery

Editia 8 (Cluj)
Vezi album

Reality vs Instagram

Editia 7
Vezi album

In the pursuit of Authenticity

Editia 6
Vezi album

Creative Content

Editia 5
Vezi album

Community Building on Niches

Editia 4
Vezi album

Business Instagram Accounts Impact

Editia 3
Vezi album

Smart Instagram Influence

Editia 2
Vezi album

The World of Instagram

Editia 1
Vezi album