About

All you need to know about digital! Welcome in the World of Digital!

World of Instagram is now World of Digital! Everything you need to know about digital is here! Welcome in our world! Welcome in the World of Digital!

 

World of Digital este hub-ul tău de informație din zona de digital! Tot ce trebuie să știi despre ce se întamplă cu și pe Instagram, Youtube, TikTok dar și Facebook sau LinkedIn!

Noutăți, topuri, statistici, tips & tricks, how to, branding, interviuri, opinii, proiecte, campanii, branduri!

Dar, pentru că nimic nu nu se compară cu interacțiunea umană, fie ea și prin prisma unui live streaming, pregătim pentru trei ediții de World of Digital Summit – trei zile de conferințe cu specialiști, consultanți și creatori de conținut.

În 2017 am organizat primul eveniment de acest gen, cu focus atunci doar pe Instagram – World of Instagram – și au urmat 10 super ediții și un Online Summit! Dar, ca urmare a cerințelor și necesității pieței și creatorilor de conținut de a acoperi mai multe canale, World of Instagram a devenit, în 2021, World of Digital!

Despre World of Instagram găsești detalii la Our Events iar înregistrările de la World of Instagram Summit, varianta transmisa live, din 2020, le găsești la categoria Videos.

Daca vrei totuși să vezi fiecare speaker in parte, pe canalul nostru de Youtube sunt și prezentările individuale.