Ne-am întâlnit cu instagrammerii la Depozitul de Filme

Ne-am întâlnit cu instagrammerii la Depozitul de FilmeSăptămâna trecută am lansat o invitație deschisă pentru oricine la un instameet. Locul de întâlnire a fost Depozitul de Filme TIFF. Din păcate vremea nu a ținut cu noi și nu am putut profita de soarele care putea să pătrundă printre frunzele și filmele pierdute în aceea zonă. Dar asta nu înseamnă că nu ne-am putut distra și crea niște cadre interesante.

Îmi plac instameet-urile acestea simple din timpul săptămânii, fără nici o obligație, constrângere sau responsabilitate. Pentru că până la urmă e vorba de relații și de a împărtăși aceeași pasiune pentru Instagram.

Nu cred că ar trebui să existe motive de genul  ”Nu cunosc pe nimeni acolo așa că nu vin” sau ”Păi de ce să vin? Eu am foarte puțini urmăritori!” care să împiedice participarea la instameet-uri. Nimeni nu se uită la câți followersi ai, nimeni nu te critică pentru stilul tău de a fotografia, nimeni nu te va percheziționa dacă ai un iPhone 5S sau un HTC Wildfire. Dacă-ți place ideea de a fotografia cu telefonul atunci nu ai nici un motiv să nu participi la instameet-uri.

Stay tuned. Vor mai fi și alte întâlniri de genul.

Dar până atunci vreau să vă arăt câteva fotografii adunate sub hashtag-ul #tiffwarehouse