Te aştept la Instawalk’n’Debate

Te aştept la Instawalk’n’DebateDe câte motive ai nevoie ca să te ridici din pat într-o sâmbătă dimineaţă? De câte alte motive ai nevoie ca să vii până-n parcul Central pentru a participa la un eveniment interesant? De câte alte şi alte motive ai nevoie ca să îţi aduci şi telefonul pentru a face fotografii?

Ştiu că nu ai găsit nici un răspuns la întrebările de mai sus (recunoaşte că nici măcar nu te-ai gândit la ele) dar hai să te întreb atunci altfel: ne vedem sâmbătă dimineaţa la Instawalk’n’Debate?

Am vrut ca expoziţia de fotografii instagram #viataincluj să fie un prilej bun de a cunoaşte instagrammerii din Cluj-Napoca, de a privi fotografiile făcute zilnic pe aceleaşi străzi pe unde te plimbi şi tu şi mai ales de a învăţa mai mult din tehnica de fotografie cu telefonul. Aşa că am pus la cale Instawalk’n’Debate!

Şi de ce ar trebui să fii prezent la acest Instawalk’n’Debate?

Hai să-i lăsăm pe traineri să răspundă la această întrebare şi care sper eu să te convingă să vii

S-ar putea sa aibă o surpriză şi să le placă 🙂 Şi ar putea afla că, de ceva vreme, poartă în buzunar cheia pentru evadarea din cotidian şi ei nu au folosit-o niciodată.
O să stăm la un pahar de apă sănătoasa şi vă pot arăta, celor interesaţi, procesul meu de editare ale fotografiilor făcute cu telefonul mobil. Liviu Raţiu

Sper în primul rând să vină cât mai mulţi instagrammeri la întâlnirea din 5 Aprilie, o să încerc să le împărtăşesc câteva noţiuni de care eu ţin cont atunci când fotografiez, cum sa aibă un feed frumos, organizat şi să fie plăcut ochiului atunci când cineva le vizitează feed-ul pentru prima oară. De altfel le voi dezvălui şi câteva mici “secrete” de editare a pozelor folosind VSCOcam-ul şi nu în ultimul rând cred că vom avea ceva de învatat cu toţii, de la fiecare. Va fi interesant! Lorant Pandea

Între timp nu uitaţi de Expoziţia de Fotografii Instagram

Comments are closed.