Smwh: Călătoreşte prin lume folosindu-te de Instagram

Smwh: Călătoreşte prin lume folosindu-te de Instagram



Îmi plac proiectele care se folosesc de Instagram pentru a face lucruri mai faine, mai interesante şi numai bune de urmărit. Îmi plac de asemenea şi oamenii din spatele conturilor de Instagram care au curajul să facă un experiment curajos, cum ar fi cel de la BBC.

Benjamin Netter, fondatorul Tripovore, a reuşit să găsească o nouă modalitate de a se folosi de Instagram. Şi asta cu siguranţă va fi pe placul multor oameni cărora le place să călătorească. Între timp ce scria codul pentru Tripovore, Benjamin a descoperit că Instagram are o bază de date impresionantă de fotografii făcute în locuri frumoase din lumea aceasta. Aşa că s-a gândit să se folosească de acest lucru şi să lanseze proiectul Somewhere.

smwhere

Ce este Somewhere?

Este un site care generează destinaţii turistice folosind Instagram, Foursquare şi date din Wikipedia iar partea cea mai interesantă e că majoritatea oamenilor petrec aproximativ 13 minute pe acest site.

Folosirea acestui “site” este foarte simplă. Intri direct pe homepage şi ţi se generează o destinaţie turistică. Dacă vrei să vezi şi altceva apeşi butonul albastru somewhere else iar dacă vrei să citeşti mai multe despre destinaţie apeşi butonul read more care te duce pe pagina de Wikipedia. Fiecare pagină are butoanele de Tweet şi Like. De asemenea poţi să vezi fotografia şi prin feed-ul de Instagram.

Şi uite încă un motiv pentru care Instagram e atât de tare şi te poţi folosi de toate avantajele aplicaţiei.

Enjoy your digital travel!

Update: Şi nu veţi găsi nici măcar un selfie!

Comments are closed.