Fă poze cu Damian. Alex Damian!

Fă poze cu Damian. Alex Damian!Alex Damian, pe care nu-l știam chiar așa persevernet și mai ales amuzant, produce de câteva săptămâni vloggul “Fă poze cu mine“. Din spusele sale, a demarat proiectul pentru că prea multe întrebări despre fotografie îi sunt adresate și i-a ajuns să răspundă pe rând la fiecare.

Decizia e bună. O salut. Pentru că eu, Marian Hurducaș, sunt foarte mare fan al vloggului său. Consum fiecare episod cu regularitate datorită faptului că, în ultimele 3 luni, am devenit intersat de fotografie și video mai mult decât aș fi crezut eu vreodată. Bineînțeles, banii au fost deja sparți pe câteva device-uri semnate de Canon și DJI, pentru care am și amenajat la birou niște rafturi speciale. Mai rămâne să-nvățăm să le folosim la maxim. Și pentru asta ne punem speranțele inclusiv în Alex Damian. 😛

Cum e vloggul “Fă poze cu mine”?

E foarte bun. Atent montat, bine vorbit, bine structurat. Odată apăsat butonul play, te uiți până la final, indiferent de durata episodului. Alex vorbește despre fotografia profesională, aparate foto complicate, dar și despre fotografia cu telefonul mobil. Urechi de auzit să ai, că sigur înveți ceva nou cu fiecare episod văzut.

Acum intră pe canalul său de YouTube, apasă subscribe și așteaptă următorul episod. Eu așa am făcut.