#Toamnanebundefrumoasa în #viataincluj

#Toamnanebundefrumoasa în #viatainclujCluj-Napoca este un oraş nebun; nebun de frumos, nebun de colorat, nebun de aglomerat, nebun de tineresc, nebun de activ şi tot aşa aş putea continua foarte uşor. Nu degeaba instagrammerii din Cluj (şi nu numai) au adunat sub hashtag-ul #viataincluj peste 600 de fotografii super şi peste 20.000 de fotografii sub hashtag-ul #cluj.

Dacă îţi place să fotografiezi şi te plimbi prin Cluj nu cred că nu vei găsi să faci măcar o singură fotografie – nu cred. Uite încă un motiv de ce Cluj-Napoca este un oraş nebun de frumos!

De aceea am zis ca să încercăm un lucru – hai să arătăm lumii cât de nebună este toamna în Cluj-Napoca! Ce trebuie să facem pentru acest lucru:

1. Să suprindem momente care caracterizează #toamnanebundefrumoasa la Cluj-Napoca.

2. Uploadează-le pe Instagram sub cele două hashtag-uri: #toamnanebundefrumoasa şi #viataincluj până la sfârşitul toamnei (30 noiembrie 2013)

3. Cele mai frumoase 10 fotografii vor ajunge pe blogul acesta şi într-un album special pe pagina de facebook.com/Instagramology (desigur, cu tot cu sursa şi recomandare şi tot tacâmul)

toamnanebuna

Şi dacă aveţi probleme cu inspiraţie, că doar mai sunt şi momente din astea, vă recomand piesa lui Vali Şerban şi un link mai jos.

Spor la fotografiat şi hai să surprindem nebunia de toamnă la Cluj!

24 Dazzling Pops of Fall Colors on Instagram

Comments are closed.