@colectivcluj lansat de doi instagrammeri din Cluj-Napoca

@colectivcluj lansat de doi instagrammeri din Cluj-NapocaDespre Liviu Raţiu şi Claudiu Moisescu am mai vorbit aici pe blog şi cu siguranţă voi mai vorbi despre ei. Am început să-i cunosc ca instagrammeri iar mai apoi mi-au ajuns tot mai aproape de inimă. Acum lucrăm împreună la Expoziţia #ViaţaÎnCluj şi am participat împreună la toate instameet-urile organizate în Cluj:)

Ştiu că e sfârşti de săptămână şi că ar trebui să vă recomand un instagrammer al săptămânii dar am ales să vă  aduc în faţa voastră un proiect nou şi frumos peste care ar trebui să aruncaţi un ochi:) şi poate chiar şi un follow. – @colectivcluj

Ce este acest colectivcluj pe instagram?

@Colectivcluj este fondat si format din themoise si liviuratiu. Grupul a fost creat cu intenţia de a coagula o comunitate de instagrameri talentaţi.

Iar ca primă provocare pentru a descoperi instagrammeri talentaţi au lansat hashtag-ul #emptycluj care

este o temă pe care am propus sa o facem pentru început, doar noi doi, apoi am zis ce ar fi să dăm mai departe tema, ca să poată fi dezvoltată şi de alţii.

Dar proiectul @colectivcluj nu se opreşte aici.

Pe viitor vrem să mai propunem teme noi de lucru şi să invităm comunitatea să participe. Vom promova periodic useri care ne vor atrage atentia.

În primul rând vreau să-i felicit pentru proiectul acesta şi sper să descoperim prin @colectivcluj cât mai mulţi instagrammeri talentaţi. Mai jos puteţi descoperi fotografiile lor!


Comments are closed.