Toată lumea ar trebui să urmărească acest cont de Instagram

Toată lumea ar trebui să urmărească acest cont de InstagramDe ce?

1. A fost un moment în viaţa ta când ţi-ai dat seama ce mâncare frumoasă mănânci şi te-ai gândit că trebuie să o fotografiezi. Apoi ai văzut câte like-uri şi comentarii ai adunat şi well…de ce nu ai pune de fiecare dată câte o poză cu mâncarea ta?

2. Pentru că cerul chiar şi în seara asta poate să arate atât de bine şi tu poţi să fii un fotograf profesionist fără prea multă experienţă. Un cer colorat ţi-a adus o grămadă de like-uri.

3.  Pentru că toamna nu se mai numără bobocii ci fotografiile din parc cu frunzele aurii.

4. Pentru că ţi-ai dat seama că lumea vrea să vadă în feed-ul lor pe Instagram şi o fotografie cu faţa ta. Pentru că eşti dulce! Frumos/frumoasă! Sau pur şi simplu pentru că aşa vrei tu şi na…”nu-ţi convine, nu mă urmări”

Dar uneori ai nevoie de un prieten care să-ţi spună cât eşti de ridicol şi de asta @Satiregram ar trebui să fie prietenul tuturor userilor pe Instagram. De ce? Pentru că face exact ce zice şi nick-name-ul lor. Satirizează fotografiile clişeice pe Instagram.

În spatele contului Satiregram se află şi cei care administrează contul de Twitter @SoPretentious şi pagina de Facebook Satirebook.

Şi în acelaşi timp Satiregram poate fi o sursă foarte bună de inspiraţie pentru copywritteri:)