Cum sa-ti arhivezi fotografiile pe Instagram fara sa le stergi

Cum sa-ti arhivezi fotografiile pe Instagram fara sa le stergiCe faci cu o fotografie sau un video care-ți place foarte mult și ai upload-o pe Instagram dar nu-ți aduce like-urile necesare sau pur și simplu vrei să o ții doar pentru tine?

Răspunsul la întrebarea asta a rezolvat-o Instagram cu lansarea noului feature Archive.

Acum poți să-ți arhivezi fotografiile pe care le vrei doar pentru tine. Ce trebuie să faci?

  • Alegi fotografia (sau video) de pe profilul tău pe care vrei să o arhivezi
  • Selectezi cele 3 butoane de sus dreapta
  • Alegi opțiunea Archive

cum arhivezi pe instagram

Dacă vrei să vezi pozele pe care le-ai arhivat tot ce trebuie să faci e să mergi pe pagina profilului tău (în aplicația Instagram) și să selectezi icoana de tip ceas din dreapta sus.

arhivarea fotografiilor pe instagram

Îmi place feature-ul ăsta nou de la Instagram pentru că mă ajută să-mi mai curăț dintre fotografii și să-mi mențin un stil anume. Iar în același timp nu mă forțează să-mi șterg fotografiile pe care le-am făcut mai și care au o anumită valoare sentimentală.

Încă un pas mic dar valoros pentru a face din Instagram cea mai valoroasă platformă atunci când vine vorba de visual content.

4 comments on “Cum sa-ti arhivezi fotografiile pe Instagram fara sa le stergi”

  1. Am așa o problema.. Deci am arhivat toate pozele mele, și după ceva timp am dezactivat profilul pe câteva zile. Când l-am restabilit pozele nu mai erau in arhiva. Pe pagina mea încă mai arată numărul de poze pe câte le-am avut, însă pozele nu sunt nicăieri și nu le pot restabili nici cum, repet, nu le-am șters. Cum pot sa rezolv aceasta problema ??

  2. Si eu am arhivat o poza si cand am dat sa apara din.nou pe profil, aceasta nu mai apare nicaieri….ce fac ca sa o recuperez?

  3. Ca sa recuperezi poza din arhiva , selectezi arhiva , apoi unde scrie arhiva este o sageata pe care dai click , selectezi postari , dupa dai pe poza sa apara pe profil.

  4. Am arhivat pozele de pe Instagram, dar nu le mai găsesc. Nu mi mai apar in arhiva. Cum fac sa le am din nou?

Leave a Reply

Your email address will not be published.