Du-te și instagramuiește în Thassos!

Du-te și instagramuiește în Thassos!Când am citit la Victor Kapra faptul că următoarea Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri va fi cu smartphone-ul m-am entuziasmat atât de tare încât puteam să bag mâna în foc că eu voi fi cel care va participa. Deja mă vedeam în aceea tabără cum priveam prin ecranul telefonului acele peisaje pe care le doream să le trec prin instagram. Eram încântat și fericit.

Dar cum uneori viața nu e dreaptă a trebuit să renunț la această tabără, a trebuit să renunț și la ideea că m-aș fi putut înscrie în concurs. Asta este. Uneori trebuie să facem alegeri și să sacrificăm lucrurile care ne plac cel mai mult. Cântărim lucrurile și trebuie să decidem.

Dar dacă eu nu pot să particip la acest concurs care să mă ducă pe meleagurile grecești atunci tu va trebui să participi la el. Dacă-ți place instagram-ul, dacă ai și un blog și vrei să mergi într-o tabără de fotografie pentru bloggeri te provoc să participi la acest concurs.

 

Cum poți obține un loc gratuit în TFB4?

Convinge-ne printr-o serie de șapte fotografii instagram! Mai exact, printr-un eseu fotografic alcătuit din șapte imagini instagram cu hashtag-urile #tfb4 #cosmotfb4 #puncteoriunde #galaxyS4, avînd ca temă următoarea frază din Protagoras:

“Omul este măsura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt întrucât sunt și a celor ce nu sunt întrucât nu sunt”.

Eseul fotografic ar trebui postat ulterior pe blogul vostru, cu următoarea notă:

Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin

Trimite-ne linkul postării la email vreau@fotounion.ro pînă pe 6 mai 2013, la ora 24.00, iar cîștigătorii îi vom anunța pe 7 mai 2013.