#Viataincluj pe Instagram

#Viataincluj pe InstagramPână acum hashtag-ul #cluj a adunat peste 19.100 de fotografii. De la selfies până la străzi şi cafea poţi să găseşti aproape orice. Cred că există potenţial şi mai mare!

Aşa că a venit momentul să lansez un hashtag care, sper eu, va fi mai mult decât un simplu hashtag. Vreau să reprezinte exact viaţa din #cluj. Cu bune, cu rele. Vreau să văd fotografii mai multe, mai frumoase şi mai reprezentative Clujului. Un hashtag care pe viitor poate să ajute Clujul la Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Dar de ce nu era bun numai #cluj? Pentru că nu vreau să adun în jurul acestui concept doar selfies, doar cafelele din Starbucks sau Biserica din Piaţa Unirii. Este un hashtag dedicat doar instagramerilor. Vreau ca ei să se strângă în jurul acestui hashtag pentru schimbul de experienţă, pentru consolidarea unei comuntăţi frumoase şi creative şi nu în ultimul rând pentru a promova viaţa din Cluj-Napoca.

Asadar, vă invit pe toţi cei din Cluj-Napoca şi vizitatorii Clujului să se alăture acestui proiect prin imaginile instante surprinse în #viataincluj.