Gomag SUMMIT & eCommerce Fest: Cele mai bune strategii și produse pentru creșterea afacerii tale

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest: Cele mai bune strategii și produse pentru creșterea afacerii tale



Pe 28 martie 2023, Grand Hotel Bucharest găzduiește cel mai mare eveniment Gomag din acest an: Gomag SUMMIT & eCommerce Fest. Acesta își propune să atragă 300 de participanți pasionați de dezvoltarea afacerilor pe care le dețin sau pentru care lucrează, atât din București, cât și din țară.

Evenimentul este structurat în două zone: conferința și zona de festival, care îi oferă participanților o experiență unică, pe durata unei zile întregi. Sub sloganul „Aici găsești cele mai tari produse, servicii și strategii pentru creșterea afacerii tale în vânzări și profit”, evenimentul îmbină prezentările și sesiunile de tip panel cu interacțiunea în sală și discuțiile directe cu furnizorii de servicii și produse prezenți la standuri.

În plus, la achiziționarea biletului, organizatorii oferă o colecție de bonusuri în valoare de 4.500 de lei, constând în cursuri video și materiale digitale în Academia de eCommerce. Această ofertă este valabilă până pe 14 martie, înainte de eveniment.

Gomag SUMMIT a adunat de-a lungul timpului zeci de mii de participanți din online și, pentru prima dată, este organizat în format fizic. Echipa selectează de fiecare dată speakeri cu ani buni de experiență, ce livrează conținut și informații practice, care odată aplicate au potențial să accelereze creșterea afacerilor din România, maximizând impactul online-ului.

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest se anunță a fi un nou reper între evenimentele de profil din țară, cu prezentări și discuții epice pe scenă, dar și prioritizarea interacțiunii în sală.

Agenda Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2023

Agenda evenimentului este în curs de definitivare, iar temele abordate țin de expertiza speakerilor invitați. E vorba de subiecte precum strategia PPC prin Google Ads și Facebook Ads, planul de acțiune pe TikTok, reguli de aur pentru mai multe vânzări în magazinele online, dezvoltarea mindset-ului de antreprenor, amplificarea vânzărilor prin canale noi de comunicare, consolidarea unui brand etc.

Lista speakerilor îi include pe Cosmin Dărăban (Gomag), Oana Dumitrescu (Google), Roxana Gabriela Alecu (TikTok), Elvis Floroiu (ZOTIS), Călin Iepure (bizz.club România), Mara Barza (SundayPR), Andrei Radu (GPeC), Vlad Niță (DoAds), Doru Pelivan (eduKiwi) și mulți alții.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locație, cât și masa de prânz. Gomag SUMMIT este un eveniment organizat de echipa Gomag și va fi moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.

Înscrie-te și învață cele mai noi strategii și tehnici de la cei mai buni din domeniul eCommerce-ului!