Aţi auzit de #RomaniaMagică pe Instagram?

Aţi auzit de #RomaniaMagică pe Instagram?Un proiect pe care-l susţin şi care-mi place la nebuni! #Romaniamagica – pornit de Mariana şi Denis.

I-am cerut Marianei să-mi scrie câteva cuvinte despre acest proiect.

romania magica  romania magica 2

Proiectul romania magica este un proiect al meu, Mariana (http://instagram.com/marianahoanta) si al logodnicului meu Denis (http://instagram.com/nedeco/)

Cu acest proiect dorim si sper sa reusim sa dovedim ca tara noastra este o tara magica! Sper ca cei care posteaza imagini pe tagul nostru #romaniamagica sa ne ajute sa dovedim acest lucru!
Am ales instagram pentru acest proiect deoarece imaginile postate aici cred ca sunt mai persoanle, au un impact emotional mai puternic, daca pot sa spun asa … Cei drept eu am descoperit instagram mai tarziu, cu ajutorul lui Denis. Mi-a placut din prima zi!
Promovarea aceste idei pe instagram cred ca este mai benefica aici decat pe facebook spre exemplu. De ce ? Cred ca oamenii folosesc mai des instagram sa posteze imagini mai bine “alese” … adica atunci cand posteaza o imagine pe instagram este aleasa mai atent! Iar daca este o fotografie dintr-o zona frumoasa a Romaniei atunci succesul acelei fotografii este garantat!
Romania Magica este si aici:
Dar ideea principala este pe instagram. Dupa ce postez o noua imagine pe instagram folosesc share pentru a popula celelate conturi 🙂 Cred ca si asta spune multe … Atat de mult imi place instagram :))
Vă recomand să urmăriţi contul http://instagram.com/romaniamagica#
Comments are closed.