Cum sună o expoziţie cu #viataincluj ?

Cum sună o expoziţie cu #viataincluj ?Hashtag-ul #viataincluj a adunat peste 1.000 de fotografii. Zilnic sunt câţiva instagrammeri care uploadează fotografiile sub acest hashtag. Sincer, nu aş fi crezut că vom ajunge să strângem peste 1000 de fotografii. Fapt ce mă încântă şi mă emoţionează foarte mult.

Însă nu vreau să mă opresc aici. Vreau să-i răsplătesc pe instagrammerii care arată lumii cum e #viataincluj printr-un cadou. Desigur, cadoul nu se va oferi de Crăciun sau de nici o sărbătoare în luna decembrie. Cadoul meu va fi în luna februarie.

Vreau să organizez o expoziţie diferită cu fotografiile instagrammerilor. Vreau o expoziţie diferită de ce înseamnă expoziţii de fotografii, altceva decât fotografii pe pereţi sau prinse pe un şnur. Cred că suntem destul de creativi pentru a putea scoate ceva inedit şi interesant.

Aşadar, voi avea nevoie de ajutorul vostru (celor care citiţi acest articol) şi poate împreună vom găsi oameni care să dea o mână de ajutor.

1. O locaţie interesantă: poate fi o cramă, o fabrică veche, o hală, o scară de bloc (dacă nu vom deranja vecinii), o cinema etc. Aştept sugestii şi propuneri.

2. O companie (agenţie, tipografie etc) care să mă ajute cu printurile (dacă va fi nevoie să printăm fotografiile pe foi)

3. Vreau o trupă care să cânte în timpul evenimentului. Nu vreau cântăreţi de nunţi! Poate vom termina expoziţia cu un concert, cine ştie:)

4. O agenţie/companie care să mă ajute cu printurile pe diferite materiale. Poate vom face o expoziţie pe tricouri purtate de oameni:)

5. Orice alt ajutor e mai mult decât bine venit.

Iar acum vor veni cuvintele care-i vor face pe mulţi să închidă acest blog şi să zică “noah bine mă…”. Tot bugetul meu pentru acest proiect este ZERO! Nu o fac pentru mine. O fac pentru instagrammerii care arată lumii viaţa din Cluj, cu bine şi cu rău. Pentru că ei sunt cei care promovează oraşul, ei sunt cei care crează conţinut plăcut pentru ochii noştri.

Poate mi-au scăpat câteva detalii organizatorice dar cu siguranţă vom reveni pe acest subiect.

Iar dacă vrei să dai o mână de ajutor acestui proiect te aştept să-mi dai un mail pe robykatai [@] gmail.com

Comments are closed.