Bloggerul Dan Dragomir preia pentru o zi contul de Instagram @intelromania

Bloggerul Dan Dragomir preia pentru o zi contul de Instagram @intelromania10386371_656041344463907_8672346671613027667_n

Intel România are un cont frumușel de Instagram. Printre cele 93 de fotografii observăm tendințe de la branding, fashion, tech până la quote-uri și repost-uri. Deși nu înțeleg de ce și-au pus de două ori pagina de web atât la descriere cât și la web.

M-am bucurat să văd că un brand atât de mare ca și Intel a luat în considerare și colaborarea cu un vector de comunicare pentru contul lor de Instagram din România.

În termeni instagrammeristici, acest mod de comunicare se numește #Instatakeover și a fost preluat de mai multe branduri de dincolo reușind o colaborare fructuoasă cu diferiți instagrammeri.

De exemplu, General Electric a lucrat cu instagrammerul @adamsenatori iar Food Repulic cu @samhorine. Dar să nu uităm că și în lumea modei unde Burberry l-a angajat pe instagrammerul @mikekus să surprindă behind the scen-urile din timpul spectacoului Burberry – London Fashion Week.

Deși eu personal nu-l consider pe Dan Dragomir un instagrammer ci mai degrabă un blogger care scrie pe www.computerblog.ro iar subiectele pe care le abordează sunt din zona IT-ului, tech-ului și a gadget-urilor. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să stăm cu ochii pe el, nu?:)

Felicitări Intel România și multă baftă Dan!

Sursa Photo: Facebook.com/IntelRomania