Ne strangem la un #impacthubcluj instameet in Cluj?

Ne strangem la un #impacthubcluj instameet in Cluj?Cred că a trecut o perioadă destul de lungă de când nu ne-am mai adunat la un instameet în Cluj.

Well, se pare că aceea perioadă se va termina pe 27 iulie pentru că împreună cu Impact Hub Cluj am organizat un instameet mai special. Dar pentru toate astea, o las pe Monica să-și destăinuie emoțiile:)

“Comunitatea de instagrammeri din Cluj trebuie, ca și orice altă comunitate, să crească, să se cunoască și să se împrietenească. Ultimul Instameet a fost în 2015, iar de atunci oamenii care folosesc platforma, fie că e în scop personal sau în scop profesional, s-au înmulțit. Așadar, a venit timpul să ne cunoaștem. Fie că pui poze din vacanță pe Instagram sau că îl folosești în strategia ta vizuală în marketing, ne vedem în 27 iulie, de la ora 17:30, la Impact Hub Cluj-Napoca să depănăm amintiri și să creăm altele noi.

I-am invitat la o seară de povești pe Robert Katai, Bogdan Tomșa și alti pasionați de Instagram din Cluj. Dacă vrei să afli mai multe despre compoziție sau despre cum să folosești Instagram în strategia ta de marketing, ne vedem miercuri!

Avem Instameet, avem cookies de la La Bonbonniere și liber la pozat cel mai creativ spațiu de coworking din Cluj: Impact Hub Cluj-Napoca! Ne vedem acolo?

Ce facem la un Instameet? Ne cunoaștem, povestim și aflăm lucruri noi atât despre comunitate, cât și despre tendințe in media.

P.S: Nici eu nu am fost până acum la un Instameet, dar mă uitam cu jind la pozele postate. Așa că acum mi-am luat inima în dinți și, împreună cu Robert, am decis să organizăm unul în locul în care îmi petrec cel mai mult timp pe zi.”

Așadar, cu cine mă văd la acest instameet? (aștept răspunsurile voastre în comentarii)

Comments are closed.