Instainterviu cu @InstaDelia

Instainterviu cu @InstaDeliaCine nu o cunoaște pe Delia încă înseamnă că evită tot spațiul media, de la TV, Radio la internet.

 

Noi am încercat să o cunoaștem pe @instadelia altfel, printr-un scurt interviu legat de ceea ce ne interesează: Instagram.

 

1. Mai ții minte prima ta poza de pe instagram? De când folosești aplicația?

Folosesc aplicatia de vreo 2 ani. Cred. Nu imi dau seama cat timp a trecut. Prima poza e posibil sa fi fost cu mine, un #selfie.

2. Care e rostul Instagramului pentru tine? O viziune a ta sau o platforma de comunicare cu fanii tăi?

Ce e pe @instadelia e viziunea mea, dar si o platforma de comunicare cu fanii mei.

3. Folosești și alte aplicații pentru a-ți prelucra fotografiile sau mergi doar pe filtrele de pe Insta?

Merg pe filtrele de pe insta, dar am si aplicatii ca pixlr, aviary etc. De multe ori pun si poze fara filtru, cand prind o lumina frumoasa. Depinde ce vreau sa transmit. Aaa, sunt si aplicatii video cu care ma joc (cinematic, ghost lens etc)

4. Ești printre utilizatorii insta care folosește doar poze 1×1 (pătrate). E vreun motiv pentru care faci asta?

Incerc sa fac poza initiala astfel incat sa imi intre in 1×1. Sunt si momente in care primesc poze incadrate in 1×1 si le pun, dar recunosc ca nu eu fac asta.

5. Urmărești peste 900 de persoane, de la branduri la persoane publice sau pur și simplu oameni normali. De câte ori dai dublu click pe poze (like)? Care iti sunt instagramele preferate?

Dau rar like, dar atunci cand dau imi place mult ce vad. Imi plac foarte mult conturile Rihannei, Lady Gaga, Miley Cyrus.

6. De câte ori deschizi pe zi aplicația pe zi?

Sigur o deschid de peste 20 de ori pe zi ;))

Instainterviu cu @InstaDelia

Delia Official iti recomanda sa citesti www.worldofdigital.roIata si interviul cu Delia 🙂 https://worldofdigital.ro/instainterviu-cu-instadelia/

Posted by Instagramology on Thursday, 16 April 2015