Am o invitaţie de două persoane la concertul Iyeoka

Am o invitaţie de două persoane la concertul IyeokaIyeoka nu e instagrammeriţă chiar dacă are Instagram. Nu este nici social media manager şi nici marketing guru. Ea este partea aceea frumoasă a lumii care scrie şi cântă. Ea este Teoria din Practică despre care vorbea Dragoş Iliescu la TedEx Cluj. Premiată pentru activitatea sa ca poet şi artist cu concerte în întreaga lume, Iyeoka este un om pentru care poezia şi muzica sunt două moduri de a împărtăşi oamenilor poveşti pline de speranţă.

Iyeoka a câştigat foarte multe premii pentru poeziile sale şi a fost invitată ca performing artist la conferinţa TED Global.

Am două motive pentru care vă recomand să mergeţi la ea la concerte care vor avea loc în seara de 7 noiembrie: primul la Teatrul Naţional din Cluj, incepând cu ora 19:00, iar al doilea în Diesel Club, de la ora 22:00.

1. Pentru că şi asta înseamnă o #toamnanebundefrumoasa în #viataincluj

2. Pentru că oricine are nevoie de un moment de inspiraţie şi de linişte

Iar pentru că deja din titlu m-am lăudat că am o invitaţie de două persoane la concertul Iyeoka, să vă zic şi ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia premiului:

Să-mi lăsaţi într-un comentariu un citat care v-a provocat în ultima vreme plus motivul pentru care vrei să mergi la acest concert.

Câştigătorul se va alege pe baza “primului venit, primului servit!”

iyeoka

Comments are closed.