Kevin Russ, fotograful care trăieşte din iPhone

Kevin Russ, fotograful care trăieşte din iPhoneKevin Russ | A Traveling Photographer from Max Monty on Vimeo.

Kevin Russ este fotograful care călătoreşte foarte mult şi documentează lumea din jurul lui cu un iPhone. Trăieşte din fotografie şi este liber. Liber de clienţi, liber de trafic şi liber de deadline-uri. A ajung să fie recunoscut ca fiind ‘the iPhone’s Ansel Adams’ iar fotografiile lui sunt adevărate momente instante din lume din afara traficului şi a semafoarelor.

Kevin Russ a început să facă fotografii încă din facultate dar duoă ce s-a săturat de portrete avea nevoi să-şi reîncarce bateriile. Aşa că a călătorit pe coasta Portandului ca să fotografieze peisaje. Aici a descoperit inspiraţia să aleagă un nou stil de viaţă, mereu pe drumuri, mereu în locuri diferite, departe de trafic şi lume. Aşa că după vizita din Portrat a început să facă excursii şi mai lungi. Fotografia cu un DSLR dar nu era mulţumit, aşa că dintr-o frustrare şi-a scos iPhone-ul şi a făcut o poză care a urcat-o pe Instagram şi care a doua zi s-a şi vândut. Acum foloseşte aproape tot timpul telefonul pentru că e mai confortabil şi pentru că poate edita uşor şi simplu fotografiile.

Îi place să folosească Instagram pentru că sunt o grămadă de oameni creativi şi pentr că e un mod uşor de a împărtăşi cu alţii lucrările lui.

Acum două zile explora Canionul Dawson iar acum patru zile undeva în Colton, California.

Dacă vreţi să-i urmăriţi excursia puteţi să-i daţi un follow pe contul lui de Instagram @kevinruss
 

sursa photo