Ne vedem la Blajalive

Ne vedem la BlajaliveBlajAlive Instagram

În data de 7-8 iunie are loc festivalul BlajAlive. Trupe ca Awolnation, Zdob şi Zdub, Vunk, Viţa de Vie, Robin and the Backstabbers vor urca pe scena de la Blaj.

Bucuria mea e mare pentru că anul acesta festivalul BlajAlive va comunica şi pe Instagram, iar Alexandra Bucur, Cornel Inchim şi Lorant Pandea vor fi instagrammerii oficiali. Desigur, pe lângă distracţia garantată de organizatori vom avea şi multă muncă. Responsabilitatea lor va fi să surprindă atmosfera, culoarea, nebunia dar mai ales distracţia prin fotografiile pe care le vor uploada pe Instagram, folosind şi hashtag-ul #blajalive.

Personal, abia aştept festivalul, din două mari motive:

1. Pentru că cei care se ocupă de organizarea festivalului au fost deschişi la această propunere. Nu ştiu dacă vreun alt festival din România a mai integrat şi comunicarea pe Instagram, lucrând direct cu instagrammeri oficiali. E un experiment pe care eu pariez.

2. Pentru că la BlajAlive se va lansa primul videoclip făcut de instagrammerii din România din fotografii cu telefonul. Videoclipul se va numie “This is Summer Love” şi e o compoziţie a trupei VERDE din Cluj-Napoca. Cu siguranţă voi scrie despre acest videoclip. Stay tuned!

Aşadar, cu cine ne vedem la BlajAlive?

Follow instagram.com/blajalive şi hashtag-ul #blajalive

Update: Zelist a pregătit şi un livewall foarte tare -> www.zelist.ro/live/blajalive