Nou de la Instagram: Mentions in Stories + Share

Nou de la Instagram: Mentions in Stories + ShareRecent, Instagram a introdus un nou feature și anume posibilitatea de a reposta un story în care ai fost taguit de un prieten, un follower sau un brand. Se pare că această schimbare era de mult așteptată, după reacțiile celor din jur.

Așadar, așteptarea a luat sfârșit! Fie că e vorba de o poză sau un video în care ai fost taguit, de acum înainte vei putea să îi dai share într-un story.

Cum funcționează?

După cum spuneam și mai sus, fie că e vorba de o prietenă sau de un prieten, cineva pe care nu cunoști sau chiar un brand care îți dă tag într-un story, de acum îi vei putea da share într-un story al tău, chiar dacă nu ești pe fază chiar atunci când se întâmplă tagul.

Atunci când ți se dă tag într-un Story vei primi o notificare de tip direct message cu persoana sau brandul respectiv, ca până acum.

După ce ai primit notificarea și ai intrat pe Instagram, vei fi trimis la tabul de mesaje. Acolo vei vedea notificarea și vei putea adăuga storyul la un story al tău, dacă vrei.

Ca și în cazul oricărui story, și acestora le vei putea adăuga stickere, texte sau să îi schimbi orientarea.

Atunci când dai share unui story de-al altcuiva, pe el va apăra și numele persoanei care l-a postat inițial. Astfel, cei care văd storyul tău vor putea accesa și profilul celei sau pe al celui care l-a postat inițial și pot începe să interacționeze cu contentul postat de aceștia.

Ca și în cazul oricărui share, dacă profilul persoanei care a postat inițial storyul este privat, nu vei putea da share mai departe.

Și acest update vine în ajutorul brandurilor și al influencerilor, având la îndemână încă o metodă de colaborare în cadrul campaniilor organizate împreună.

Updateul este atât pentru utilizatorii telefoanelor cu Android, cât și utilizatorilor de iPhone.

Tu ce zici de acest update? Îl așteptai?

P.S: Se pare că și unele branduri de la noi au început deja să folosească noul feature.

Comments are closed.