Comunitatea Instagram

Comunitatea InstagramCred că mulţi oameni care critică Instagram ca fiind culcuşul fotografilor amatori sau locul unde oricine poate fi un fotograf “profesionit” n-au înţeles prea mult din această aplicaţie. Nu e nici o problemă, uneori ai nevoie şi de asemenea comentarii:) că vorba aceea – dacă nu ai duşmani înseamnă că ceva e-n neregulă cu tine (nah vedeţi voi că şi manelele e bune la ceva :D).

De fapt adevărata putere a Instagramului stă în comunitate.

Şi pot să spun asta loud and clear pentru că am simţit pe pielea mea ce înseamnă să te-nvârţi într-o comunitate în care fiecare instagrammer e diferit dar au aceeaşi pasiune: Instagramul. Am observat asta la #instawalkab, #instawalkcj şi la #viataincluj. Cum fiecare vede diferit un tablou dar comunică pe acelaşi limbaj. Cum poţi învăţa din fiecare fotografie.

Şi puterea asta a comunităţii nu e doar la nivel local ci putem vorbi chiar la nivel internaţional. Ştiaţi că la ultimul video pe care Instagram l-a lansat pentru promovarea feature-ului “Instagram Direct” au folosit adevăraţi instagrammeri? Adică nu erau actori plătiţi de Instagram ca să se plimbe cu maşina să facă poze şi să arate bine. Erau chiar instagrammeri care folosesc zilnic această aplicaţie! Şi de unde ştiu asta? Păi chiar de la tipul care a regizat acest video @jeffreydgerson (Community Manager Instagram). Well…asta înseamnă să ştii să lucrezi cu o comunitate.

Aşadar, în filmarea de mai jos puteţi să-i vedeţi ca protagonişti pe:

@christmaselk
@sittingingodspalm
@sweatengine
@mrbrock21
@georgiakatee
@rhaezorblade

Comments are closed.