#InstameetRO în Cluj-Napoca şi-n Bucureşti

#InstameetRO în Cluj-Napoca şi-n BucureştiInstagram a provocat la nivel internaţional un WorldWide Instameet în week-endul 10-12 Ianuarie 2014. Poate vei zice că până aici nu e nimic interesant dar ce va urma să zic mai jos cu siguranţă ar trebui să te intereseze, asta dacă-ţi place să te joci cu Instagram, desigur:)

Împreună cu Cristina Munteanu am decis să organizăm un Instammet la nivel naţional în două oraşe diferite în aceeaşi zi la aceeaşi oră sub aceeaşi umbrelă –  #instameetro.

Aşadar pentru cei care sunteţi în Cluj-Napoca în data de 12 ianuarie 2014 de la ora 13:00 ne vedem în Piaţa Unirii în faţa statuii lui Matei Corvin

iar pentru cei care sunteţi în Bucureşti tot în data de 12 ianuarie 2014 de la ora 13:00 vă vedeţi pe treptele din faţa Mausoleului din Parcul Carol.

În acelaşi timp vă provocăm să organizaţi un instameet la voi în oraş 🙂 pentru a putea pune România pe harta Instagramului.

Iar dacă vreţi să postaţi şi voi afişul pe contul vostru îmi puteţi scrie un comentariu aici şi vi-l voi trimite pe mail iar dacă eşti din Bucureşti poţi să-i laşi un comentariu Cristinei aici

Update

Se pare că şi Sibiul ni se alătură la #instameetRO. Bravo @romaniamagica.

Aşadar, dragi sibieni vă-ntâlniţi duminică 12 ianuarie, ora 13:00 în Piaţa Mare în Sibiu lângă Primărie.

Ieri, 10 ianuarie 2014 am primit vestea că și Oradea ni se alătură.

Așadar, dragi orădeni, vă întâlniți Duminică, 12 ianuarie 2013 ora 13:00 în Parcul Muzeului.


Nu pot decât să spun că mă bucur să văd că și în Reșița se organizează un #InstameetRO pornit de către Petre Dalea.

Locul de întâlnire este la Muzeul de Locomotive tot la ora 13:00 și tot în data de 12 ianuarie 2014.

E nebunieeeee deja. Și nici bine nu am apucat să termin de updatat articolul deja văd un nou ping back de la Alex Filip că și el organizează un #InstameetRO în Piatra Neamț. Mai multe detalii găsiți pe blogul lui.

Comments are closed.