Am fost #peulita în Parcul Etnografic al Transilvaniei

Am fost #peulita în Parcul Etnografic al Transilvanieişi a fost atât de bine încât mi-a venit să-mi dau jos pantofii, să fug până-n ogradă şi să strig din pridvor dacă-i gata mămăliga.

Priveliştea din imaginile de mai jos de mai jos se ascunde după un gard de lemn unde ne aştepta o doamnă, tunsă scurt şi cu ochelarii prinşi la gât cu un şnur roşu. După ce ne-am plătit conştiincioşi biletele de intrare am început hoinăreala printre casele vechi plămădite în Parcul Etnografic al Transilvaniei.

Împreună cu Marian am ales să postăm fotografiile pe Instagram sub hashtag-ul #peulita şi neapărat cu locaţia pe Muzeul Etnografic al Transilvaniei (ehhh…uite cât de uşor se pot promova locurile de valoare) pentru că ne-a plăcut atât de mult şi am vrut ca şi lumea să afle despre această zonă extraordinară.

Aşadar, pentru cei care veniţi în vizită în Cluj-Napoca sau sunteţi în/din Cluj vă recomand cu mare drag această zonă. Ba mai mult, vă recomand să vă descălţaţi şi să umblaţi în picioarele goale pe uliţă. Next time, asta-i provocarea mea!


1 comments on “Am fost #peulita în Parcul Etnografic al Transilvaniei”

  1. Cat de frumos, cat de mult iubesc locuri ca acesta, ce stare buna imi transmit de fiecare data
    Simplitate si calitate, asta imi inspira mie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.