Primul videoclip din România făcut de instagrammeri români

Primul videoclip din România făcut de instagrammeri româniPrimul videoclip unde s-au folosit fotografii de pe Instagram a fost al trupei Vaccines cu piesa Wetsuite iar al doilea videoclip unde s-a văzut clar influenţe de Instagram a fost al trupei NGHBRS cu piesa Hold Up Girl. Mi-a plăcut atât de mult ideea de a face un videoclip folosind fotografii cu telefonul şi lucrând cu instagrammerii încât le-am propus celor din trupa VERDE această nebuneală. Şi au acceptat!

Trupa VERDE a fost remarcată datorită piesei “Summer love” care a fost înscrisă în cursa Eurovision 2013. Cu un sound inovativ pentru piaţa din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk  şi ambiental.

Videoclipul este făcut doar din fotografii cu telefonul mobil. Instagrammerii au primit un mic scenariu după care trebuiau să se ghideze dar au avut libertatea totală să fotografieze şi să editeze după cum credeau ei de cuviinţă. Prima zi de shooting a fost foarte interesantă pentru că membrii trupei trebuiau să vopsească un întreg garaj în culoarea care le poartă numele – VERDE.

Aşadar, doamnelor şi domnilor vă prezint primul videoclip din România făcut de instagrammeri români unde s-au folosit doar fotografii făcute cu telefonul mobil.

Videoclipul “Summer Love” a fost făcut sub umbrela Instagramology fiind lansat în premieră la BlajAlive în 7 iunie pe Câmpia Libertăţii.

Produced by: Bigtime Production
Performing artist: VERDE
Music & Lyrics: Lina Bakutayan / Patriciu Pop
Mastering: Cristian Varga@MasterVargas, New York
Video edit: Kertesz Robert
Instagrammers: Alexandra Bucur, Cornel Ichim, Robert Katai

Comments are closed.