Samsung te invita la cel mai mare Instawalk din Romania

Samsung te invita la cel mai mare Instawalk din RomaniaEra un moment în care am crezut că cel mai bun telefon mobil pentru a face fotografii este doar de la un anumit brand.

Apoi am învățat de la alți instagrammeri că cel mai bun telefon mobil pentru a face fotografii este cel pe care-l ai la tine. Nu contează că e din ultima generație sau că e vechi deja de vreo 4 ani. Toate tipurile de telefoane sunt bune, atâta timp cât ție îți place ce fotografie ai făcut.

Ceea ce contează într-o fotografie este povestea ei.

Și de multe ori cele mai frumoase povești pe care le poți descoperi sunt chiar din orașul tău. De aceea îmi place să mă plimb prin Cluj-Napoca și să mai descopăr un colț colorat care spune o poveste, sau să observ viața care alimentează energia acestui oraș.

De aceea am și acceptat provocarea celor de la Samsung România atunci când mi-au propus ca să fac parte din cel mai mare Instawalk din România. – UnboxYourCity

Despre campania #unboxyourcity

Folosind Questo poți să descoperi frumusețile orașului tău mergând pe diferite rute pe care ți le oferă aplicația mobilă.

De exemplu, cei din Cluj-Napoca vor putea merge pe drumul “Secretul Corbului” pentru a descoperi profeția care spune că cel care va găsi corbul și îl va elibera va descoperi comoara pierdută a Clujului.

Questo este disponibil pe App Store și Google Play Store.

unboxyourcityUnboxYourCity se întâmplă în următoarele orașe: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Iași, Sighișoara, Craiova, Brașov.

Dacă vrei să intri în campanie tot ce trebuie să faci e să downloadezi aplicația Questo, să folosești quest-ul pentru orașul pe care vrei să-l descoperi și să fotografiezi momentele și locurile care ți se par cele mai interesante.

Să nu uiți să folosești și hashtag-ul campaniei #unboxyourcity, unboxcity[numele orașului] – (#unboxBrasov, #UnboxCluj, #UnboxBucuresti, #UnboxIasi, #UnboxSighisoara, #UnboxSibiu, #UnboxCraiova, #UnboxTimisoara) și să dai tag contului de instagram @samsungromania

Aplicația Questo va trimite memento pentru publicarea fotografiei.

Unul dintre participanții acestei campanii va avea posibilitea să câștige prin tragere la sorți premiul cel mare: un Samsung Galaxy S8.

Iar pe fiecare oraș va fi un câștigător care va primi un Gear Fit 2.

Așadar, nu uitați! Weekend-ul viitor începe cel mai mare Instawalk din România. Downloadați aplicația Questo. Urmăriți quest-ul orașului vostru. Fotografiați cele mai frumoase locuri și momente.

Iată ce spune Ioanei Sigarteu, Social Media Supervisor Samsung SEE despre campania #Unboxyourcity:

Ca lider tech, Samsung și-a propus întotdeauna să inoveze și să aducă tehnologii care să ne îmbunătățească viețile, deziderat pe care îl urmărim şi prin proiectele noastre de comunicare. Tocmai de aceea prin campania #Unboxyourcity, tehnologia îi ajută pe oameni să descopere și să afle mai multe despre cele mai frumoase locuri din orașele lor. Uneori poate deveni dificil să observi locuri deosebite din orasul tău sau te limitezi la cele mai cunoscute într-un oraş nou, mai ales dacă nu ai un prilej special să le urmărești.

Iar #Unboxyourcity cu Samsung Galaxy S8 şi cu ajutorul aplicației mobile Questo este tocmai prilejul să îmbinăm într-un mod plăcut și constructiv viața noastră din social media cu cea reală, fizică din orașul nostru. Și, ca să dăm încă un motiv bun de a ieși din casă, cei care acceptă provocarea pot câștiga câte un Gear Fit2 in fiecare oraș și marele premiu, un Galaxy S8.

Câteva idei pentru un instawalk reușit:

  • fă-ți o echipă cu prietenii care împart aceeași pasiune cu tine: fotografiatul și explorarea orașului
  • nu uita să-ți încarci bateria la telefon, să-ți iei încărcătorul cu tine și bateria externă
  • anunță-ți comunitatea pe Instagram/Facebook că vei merge să descoperi orașul tău în campania #unboxyourcity
  • îmbracă-te cât mai comod și lejer
  • fotografiază din unghiuri diferite
  • descoperă locuri pe care încă nu le-ai văzut

Ne vedem la instawalk?