#haikudeparis, poezia Parisului într-o singură fotografie

#haikudeparis, poezia Parisului într-o singură fotografieeSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, lansează campania #haikudeparis.

Desfășurată pe Instagram în perioada 16 iulie – 3 august 2015, campania provoacă toți călătorii români să surprindă într-o singură fotografie poezia Parisului.

Pentru a intra în concurs, utilizatorii români de Instagram trebuie să încarce public în perioada 16-29 iulie, folosind hashtag-urile #haikudeparis și #eSKYro, o fotografie care să ilustreze poezia Parisului din perspectivă proprie. Astfel, fie că e vorba de o fotografie pe care concurenții au realizat-o în Paris, fie că e vorba de una analizată într-un spațiu autohton, atât timp cât recreează cât mai original un loc din Paris sau un element tipic orașului, fiecare călător are o șansă de câștig.

Marele premiu oferit la finalul campaniei constă în bilete de avion spre Paris, pentru două persoane, la bordul aeronavelor Air France.

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul juriului format din bloggeri, fotografi şi utilizatori de instagram: Cristina Bazavan, Corina Băcanu, Costin Cocioabă, Vlad Eftenie și Corina Maria Scheianu.