Recomandare de conturi de Instagram: Food, Fashion, Travel şi altele

Recomandare de conturi de Instagram: Food, Fashion, Travel şi alteleCe îmi place în Instagram este faptul că pentru fiecare înseamnă ceva diferit. De exemplu, pentru cineva poate însemna doar familie iar pentru altcineva poate fi un business. Pentru o persoană poate însemna un hobby dincolo de job, iar pentru altă persoană poate însemna doar distracţie, fără responsabilităţi.

Cum îţi dai seama ce înseamnă Instagram pentru tine? Deschide-l în momentul de faţă şi uită-te la următoarele două lucruri:

1. Ce conturi urmăreşti

2. Ce fotografii uploadezi

Şi de aici îţi dai seama ce este această reţea pentru tine. Simplu, nu?

De exemplu, pentru mine înseamnă pasiunea pentru fotografie cu telefonul. Printre primele fotografii uploadate vei vedea lucruri care te vor înspăimânta (stai liniştit, nu e nimic horror, sunt doar fotografii atât de proaste) dar apoi vei vedea evoluţia mea. Şi recunosc, nu mi-e ruşine de ce am fost şi ce fac acuma.

Poate că acum eşti într-un moment în care mai vrei să găseşti şi alte conturi de la care să te inspiri. Aşa că ţi-am pregătit o listă care să te ajute să-i descoperi pe cei din anumite domenii, cum ar fi: food, fashion, travel, fotografi profesionişti, celebrităţi şi branduri:

Click pe titlu pentru a ajunge la lista dorită:

10 Awesome Food-Themed Instagram Accounts You Need to Follow Immediately

10 inspiring photographers to follow on Instagram

30 Celebs You Should Be Following On Instagram

17 Travel Accounts to Follow on Instagram

The 14 Fashion Blogger Instagrams to Follow Now

The 5 Best Brands on Instagram, According to Experts