TFB7 şi documentarea Crăciunului pe rit vechi în Suceava

TFB7 şi documentarea Crăciunului pe rit vechi în Suceavaafis-TFB7-500x690

Foto Union (Cristian Şuţu) începe anul în forţă cu a şaptea ediţie a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri în Suceava. Pentru toţi cei care vor să înceapă anul cu o expediţie foto într-o lume cu tradiţie pură vă recomand cu multă căldură această tabără. Iar pentru cei care nu ştiu ce au făcut FotoUnion în acest an puteţi să daţi un ochi pe acest album foto ca să vă faceţi cât de cât o idee:)

Ce se va întâmpla în această tabără?

Vom vedea locuri minunate cu tradiție (Cetatea de Scaun a Suceavei, Râșca, Bogdănești, Drăgușeni, Cornu Luncii) și vom asista la slujba de Crăciun la Mitropolia Biserici Ortodoxe de Stil Vechi, Mănăstirea Slătioara. Vom merge alături de colindători prin case bucovinene și vom căuta puritatea unor tradiții vechi de foarte multe sute de ani.

Când va avea loc tabăra?

Tabăra la avea loc în perioada 6 – 9 ianuarie 2014

Ce trebuie să faci ca să participi?

…dacă ești blogger și vrei să participi în TFB7 tot ce trebuie să faci e postezi pe blogul tău sau pe instagram, sub hashtagul #TFB7, o fotografie (sau mai multe) care să ne convingă că meriți să faci parte din expediția Foto Union. Și, desigur, să trimiți un link către adresa de email vreau@fotounion.ro. Locurile sunt limitate, iar timpul este foarte scurt, așa că ar trebui să te grăbești.

Iar pentru cei care mine ce vor rămâne acasă pot să urmărească hashtag-ul #TFB7 pe Instagram şi să-şi roadă unghiile de dor că nu sunt în această tabără!