Instagrammerul e un visual storyteller

Instagrammerul e un visual storytellerÎmi place să cred că Instagram va începe să prindă contur şi în România. Chiar dacă sunt doar 77 de mii de utilizatori de Instagram dar observ o creştere, dacă pot spune aşa, în ceea ce înseamnă conţinut vizual.

Zilnic mă uit pe hashtag-ul #viataincluj şi găsesc fotografii noi iar săptămânal se mai alătură încă un instagrammer care se plimbă prin Cluj. Zilele trecute am văzut că s-a lansat contul de instagram @buzaupeinsta şi am mai găsit un cont interesant care merită să fie urmărit – @cityofbrasov.

Nu, încă nu putem vorbi de o piaţă de Instagram în România dar cred că suntem pe calea cea bună. Desigur, sunt paşi mici dar oare nu şi blogging-ul tot de la ceva mic a început?

Da, un instagrammer e un visual storyteller şi un image maker (aşa cum zice şi în video) dar cred că înainte să vorbim despre bani şi monetizare pe Instagram ar trebui să luăm în calcul faptul că încă suntem la început de drum.

Diferenţa dintre un instagrammer şi altul o va face consecvenţa, calitatea fotografiilor, ideile şi dorinţa de a crea ceva frumos!

Comments are closed.