Vodafone a adus iPhone7 (p)

Vodafone a adus iPhone7 (p)Dacă ar fi să-mi zici minim 3 caracteristici al iphone-ului 7 cu siguranță una dintre ele ar fi camera de fotografiat/filmat, așa-i? Și celelalte ar fi legat despre faptul că e water-proof și cealaltă e legat despre căștile Apple – AirDrop.

Care este legătura dintre iPhone 7 și Instagram?

ian-spalter-iphone-7

Atunci când Apple a lansat iPhone 7, l-au invitat pe scenă pe lead designer-ul de la Instagram, Ian Spalter, ca să le povestească celor din sală (și din spatele ecranelor) despre cum va profita aplicația de photo/video sharing de acest nou feature.

Utilizatorii care vor folosi Instagram Stories de pe noul iPhone 7 Plus, vor vedea un zoom slider în stânga ecranului. Acel feature va avea suport de “haptic feedback” , adică vei ști când ai trecut de la zoom optic la zoom digital (acel zoom care scade calitatea vizualului).

Un alt feature interesant este faptul că Instagram va folosi aplicația de Live Photos din iPhone7 pentru a le putea permite utilizatorilor să creeze imagini Boomerang din Live Photos. De asemenea, prin Instagram utlizatorii vor putea importa fotografiile prin Live Photos în aplicație iar acesta să le convertească în conținut Boomerang.

Și să nu uităm despre 3-D Touch shortcut care va ușura accesul direct către postările pe Instagram Stories.

Vodafone aduce iPhone 7

Vodafone România păstrează tradițiași lansează ultimul iPhone la ora 00:00, în noaptea dintre 22 si 23 septembrie Lansarea noilor modele de iPhone a fost celebrată printr-un eveniment construit în jurul conceptului „Black is the new black”.

De asemenea Vodafone Romania a lansat Supernet 4G+, reteaua care oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum și cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședinte de județ, în București și în alte 330 de localități. Noul iPhone e compatibil cu 4G+.

Abia aștept să văd diferența pe care o va face iPhone7 în fotografii, video și Instagram Stories:)