7 idei de costumații de Halloween pentru oamenii de marketing

7 idei de costumații de Halloween pentru oamenii de marketingHalloween poate fi o sărbătoare amuzantă, dar nu primește mereu atenția pe care o merită. Cu atât mai mult dacă pică într-o zi lucrătoare, când majoritatea oamenilor de marketing sunt prinși în task-uri. Din fericire, există câteva modalități prin care te poți bucura de Halloween în timp ce ești la birou sau chiar dacă organizați un meeting cu colegii.

Iată 7 idei de costumații de Halloween pe care le poți purta chiar și la birou:

1. Browser web

Începem lista cu ceva tare amuzant, anume browserul pe care-l folosești tu cel mai des: Safari, Google Chrome, Firefox sau…Internet Explorer. Pentru a realiza această ținută n-ai nevoie să te dai foarte tare peste cap. Pur și simplu printreză sigla browserului, decupează-o și poart-o la gât, legată cu un șnur subțire. Dacă optezi pentru experiența full, poți întregi ținuta purtând haine în culorile siglei. 

Aceeași idee o poți aplica și dacă vrei să te costumezi într-o rețea socială, cum ar fi Instagram, Snapchat, Telegram, TikTok sau YouTube.

2. Ghostwriter

Dacă ești content writer sau copywriter, cu siguranță ai scris cel puțin un material în numele altcuiva. De Halloween 2022, profită de această performanță și costumează-te într-un ghostwriter. Ai nevoie doar de un cearșaf alb cu o gaură pentru cap și brațe. Apoi, adaugă câteva pete de cerneală pe cearșaf, ia o carte în mână și gata. Ești ghostwriter pentru încă o zi.  

3. Eroare 404

Ai dat vreodată peste această eroare? Ia o coală de hârtie, scrie „EROARE 404: Costumul nu a fost găsit” pe ea și bucură-te de zâmbetele colegilor când te vor vedea.

4. E-mailurile de phishing

De ceva vreme circulă pe internet o înșelătorie care încearcă fie să-ți fure banii sau identitatea dezvăluind informații personale cum ar fi numere de carduri, parole sau informații bancare. Sună înfricoșător, însă până la urmă Halloween este și despre asta, nu? Costumează-te într-un e-mail de phishing. Ai nevoie doar de un băț pe post de undiță, sfoară și un plic care să te ducă cu gândul la un e-mail. 

5. Copycat

CNTRL + C este o comandă populară de tastatură care îți permite să copiezi diferite elemente dintr-un loc în altul. Ce zici dacă ai transforma comanda într-o costumație amuzantă? Pune-ți niște urechi de pisică, desenează-ți mustăți și lipește-ți pe bluză o hârtie pe care scrie „CNTRL + C”. 

6. Baterie cu nivel scăzut

Știm cât de mare nevoie ai de baterie la telefon și de conexiune la wireless când lucrezi online. Așadar, o costumație ce prezintă o baterie cu nivel scăzut poate fi comico-tragic, dar tare ușor de recreat. Lipește pe o bluză neagră imagini cu Wi-Fi indisponibil sau semn de baterie descărcată și devino spaima colegilor. 🙂

Sursă: Pinterest

7. Emoji

Dacă încă nu ai nicio idee despre ceea ce ai putea purta de Halloweeen, ia-ți telefonul și vezi care sunt cele mai des folosite emoji ale tale. Ai putea recrea vreunul într-o costumație amuzantă?  

Sperăm că ți-a fostă utilă această listă cu 7 idei de costume de Halloween pe care le poți purta la birou. Dacă ai nevoie de și mai multe idei, le găsești în acest articol din care ne-am inspirat și noi. Indiferent dacă alegi să te costumezi sau nu, nu uita să iei pauze de la muncă și să te bucuri de această zi cu colegii tăi. 

Tu în ce te-ai costuma?

_____
Sursă poză de copertă: Pikisuperstar, Freepik.com