Albume foto pe Instagram?

Albume foto pe Instagram?Un fecior a dat un tweet cu faptul că Instagram testează postarea mai multor fotografii într-un singur album – adică posibilitatea de a avea un carousel photo fără să faci ad-uri.

Cred că până la urmă ne putem aștepta oarecum la orice de la Instagram, mai ales că au renunțat la 1:1, au Instagram Stories, Instagram Live și alte opțiuni care demonstrează faptul că vor să domine tot ce înseamnă vizualul pe mobil.

Însă ce mă distrează pe mine sunt leak-urile astea făcute înainte de anunțul oficial.

Ca de exemplu cum s-a întâmplat cu Instagram Live când un site de știri rus a aflat de noul feature. Iar acum îl avem pe băiatul acesta care a dat un tweet random despre faptul că Instagram va permite uploadarea unui album foto.

Dacă intrați pe contul lui de Twitter veți vedea că are doar 28 de urmăritori și majoritatea postărilor au legătură cu un giveaway Google Pixel. Ah, și să nu uităm de twitter handle-ul lui care e cam ciudățel – m4au312

Și poate ce e cel mai distractiv e când vezi site-uri precum Engaged, TC sau Digital Trends preiau tweet-ul său și-l fac un articol întreg.

Ahh, și poate cea mai distractivă fază e când site-urile naționale precum news.ro deja dau verdictul că Instagram va permite postarea mai multor fotografii odată – deși au tradus cam prost materialul de pe The Verge care vorbea despre Instagram Ad Carousel.

Csf? Ncsf?

Comments are closed.