Instagrammerul Săptămânii – Anca Ciotir

Instagrammerul Săptămânii – Anca CiotirPentru săptămâna aceasta avem la instagrammerul săptămânii un concitadin cu mine. Locuieşte în Oradea şi am descoperit-o datorită Laviniei Cernău. Mi-au plăcut tare mult fotografiile ei aşa că am luat-o la mini interviul deja bine cunoscut pentru categoria “Instagrammerul Săptămânii”

Doamnelor şi domnilor, Anca Ciotir!

cont oficial: www.instagram.com/ancaciotir

1. De când te-ai apucat de Instagram şi de ce?
In vara anului 2012, savuram o limonada pe o terasa din centrul orasului impreuna cu Lavinia (@lavinia_cernau) si tin minte ca a vrut sa imi faca o poza, dupa care inca una si uite asa a venit vorba de Instagram. Sincera sa fiu, habar nu aveam cu ce se mananca, insa mi-am instalat si eu aplicatia pe telefon si pur si simplu m-am indragostit. Vedeam lumea din jurul meu cu alti ochi si mi-a placut sa incerc sa fiu creativa 🙂

2. Fotografiezi ceva anume sau orice ţi se pare interesant?
Nu fotografiez ceva anume; chiar nu pot sa afirm sus si tare ca am un stil, insa fac poze la tot ce mi se pare interesant, la tot ce imi atrage privirea.

3. Care sunt aplicaţiile pe care le foloseşti pentru editarea fotografiilor înainte să le uploadezi pe Instagram?
De cand a aparut VSCOcam pentru Android am inceput sa il folosesc constant, insa inainte foloseam Snapseed si chiar filtrele oferite de Instagram.

4. Cine sunt Instagrammerii tăi preferaţi şi de ce?
Ador fotografia urbana si ii urmaresc cu entuziasm in fiecare zi pe artisti precum @visualmemories_ , @cucinadigitale , @newyorkcity @kessara @lavinia_cernau sau @alice_gao . Imi place viziunea lui @finn, deoarece reuseste sa surprinda cele mai extraordinare peisaje cu telefonul si ma inspira tot timpul. Fiindca iubesc animalele la nebunie, unul dintre Instagramerii mei preferati este fara doar si poate Theron Humphrey de la @thiswildidea care pur si simplu ma fascineaza cu fotografiile lui.