Expoziţia #ViaţaÎnCluj are încă doi parteneri

Expoziţia #ViaţaÎnCluj are încă doi parteneriV-am promis că voi reveni cu detalii despre organizarea expoziţiei? Aşa că mă ţin de cuvânt şi azi vreau să vă fac un update.

Până acum avem:

Juriu

Loc şi Dată

Multă lume mă-ntreabă: Cum merge treaba cu expoziţia? Iar eu nu le pot răspunde decât: Păi merge bine (Ce altceva aş putea spune? Că nu am cine să-mi printeze fotografiile? Că încă nu ştiu cum va fi programul? Că nu ştiu ce voi vorbi în seara de prezentare? Desigur, toate astea se vor rezolva la timpul potrivit în locul potrivit cu oamenii potriviţi)

Şi unele lucruri s-au rezolvat. Ba mai mult, poate treaba care-mi dădea cele mai mari emoţii e acum în mâna celor de la Daisler – Print House. Exact, aveam emoţii cu printarea fotografiilor şi nu ştiam cum voi face. Dar cei de la Daisler au fost deschişi la propunerea mea şi chiar mai mult. Vor avea o surpriză foarte interesantă pentru toţi cei care vor veni la expoziţie (însă despre această surpriză voi vorbi mai târziu).

Aşadar, doamnelor şi domnilor, cei care se vor ocupa de printarea fotografiilor şi a altor materiale sunt cei de la Daisler – Print House.

Dar pentru că bucuria mea e dublă vreau să vă prezint un alt brand care susţine Expoziţia de Instagram #ViaţaÎnCluj. Un brand care a început să comunice pe Instagram şi care la activ are deja două campanii. Un brand care susţine adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi mai ales a evenimentelor neconvenţionale. Pentru că da, Expoziţia de Instagram #viataincluj va fi un eveniment neconvenţional şi îmi doream tare mult ca cei de la AquaCarpatica să fie prezenţi la acest eveniment.

Aşadar, doamnelor şi domnilor, cei care se vor ocupa de hidratarea noastră pe perioada expoziţiei sunt cei de la Aqua Carpatica.

Expoziţia începe să prindă contur şi lucrurile să se aşeze. Eu sunt fericit, liniştit dar în acelaşi timp foarte emoţionat.

Next…