Expoziţia Instagram #ViaţaÎnCluj are şi un juriu

Expoziţia Instagram #ViaţaÎnCluj are şi un juriuFacem paşi mici dar siguri către Expoziţia #viaţaîncluj care va avea loc în data de 4,5,6 aprilie 2014 la Casino. Momentam căutăm un colaborator care să ne ajute cu printarea fotografiilor. Vreau ca aceste fotografii să fie printate pe hârtie foto! Aşadar, dacă ştiţi pe cineva, let me know:) Desigur, dacă aveţi orice altă idee care vă vine legat de expoziţie feel free to share!

Dar pentru că o expoziţie de fotografii nu se poate fără un juriu, daţi-mi voie să îi prezint pe cei care vor alege fotografiile care vor fi expuse la Expoziţie. Munca lor nu este una uşoară pentru că până în acest moment numărăm 2369 de fotografii #viataincluj şi cu siguranţă acest număr va creşte:)

 dragos ludusan1. Dragoş Luduşan

Prima oară l-am întâlnit pe Dragoş la nunta unui prieten. L-am văzut atent la detalii şi sever în munca pe care o prestează. Apoi am avut de-a face cu el la nunta-mi proprie şi mai apoi l-am invitat ca şi speaker la prima conferinţă despre Instagram din România. El se declară un fotojurnalist fascinat de lumină şi de oameni. Fotografiază de la sfârşitul lui 2006 şi e un autodidact.

liviu ratiu2. Liviu Raţiu

Despre Liviu Raţiu am vorbit deja de prea multe ori pe acest blog că parcă simt că acest blog îi este dedicat lui:)) De fiecare dată când vorbesc cu Liviu despre fotografie ajung să mai prind încă o sămânţă a ce înseamnă toată cultura fotografiei. Liviu este un fotograf nemaipomenit. Dacă vreţi să ştiţi mai multe despre munca lui puteţi să aruncaţi un ochi pe site-ul oficial www.liviuratiu.ro şi pe contul lui de instagram.

Chris Nemes3. Chris Nemeş

Chris este omul din spatele proiectului FotoPoveşti. Este un fotograf excepţional şi foarte creativ. Deschis la nou şi mai ales la idei ciudate. L-am ales ca şi membru în juriu pentru că nu foloseşte instagram dar e foarte serios şi sever când vine vorba de ales fotografii. Am colaborat cu el la un proiect mai personal şi nu am decât cuvinte de laudă. Pe lângă fotografii de nuntă şi şedințe foto, mai face şi fotografie comercială, portrete şi evenimente cum ar fi concerte sau festivaluri, care pot fi găsite pe celălalt site al lui, www.chrisnemes.com. “Chris, provocarea mea pentru tine e ca la sfârşitul expoziţiei să-ţi lansezi şi tu contul de instagram”:)

claudiu moisescu

4. Claudiu Moisescu

Claudiu este un tip direct care-ţi spune verde-n faţă dacă fotografia e bună sau nu. Simplu.  Nu o dă pe ocolite şi nici nu stă la negocieri. E tipul care ştie ce vrea de la fotografie şi asta o putem vedea în albumul lui de pe Instagram. Desigur, despre Claudiu aţi mai citit la “Instagrammerul săptămânii” şi Proiectul @colectivcluj. Claudiu a fost trainer la Workshop-ul din 16 februarie 2013 iar acum este freelancer.

Comments are closed.