Recomandare Youtube: Social Media Minute

Recomandare Youtube: Social Media MinuteDe multe ori ne chinuim să reinventăm roata sau să găsim alte tehnici sau strategii pe care să le folosim în marketingul pe Instagram. Nu zic că e un lucru rău, însă dacă cineva a făcut deja, funcționează și se poate replica în sistemul nostru, atunci de ce nu?

Îmi place să urmăresc trendurile, să observ tipul de conținut care funcționează cel mai bine și de asemenea să testez. De aceea profilul meu de Instagram este un teren de testare. Nu mi frică să public tot feluri de poze pe care le-am trecut prin diferite aplicații sau să mă joc cu video. Fac asta deoarece cred în faptul că nu există nici o rețetă de succes și doar dacă experimentezi și testezi îți dai seama ce funcționeză pentru tine sau nu.

Dar dacă nu vrei să testezi, ci vrei să joci la sigur, dar de asemenea vrei să mai înveți câte ceva din marketingul pe Instagram, atunci îți recomand să arunci un ochi pe canalul de YouTube al lui Jan Rezab – The Social Media Minute.

Prezintă în fiecare săptămână un minut de knowledge din tot ce înseamnă social media, de la facebook, instagram până la monitorizare și influencer marketing în social media.

Iată mai jos câteva video-uri despre Instagram: