Portret de instagrammer – Brigitte Tohm

Portret de instagrammer – Brigitte TohmÎntr-un moment în care mai căutam instagrammeri din România care merită urmăriți mi-a apărut în feed fotografia Brigittei. Simplă și frumoasă. Așa aș putea caracteriza profilul ei de Instagram.

Doamnelor și domnilor, ea este Brigitte Tohm care se prezintă ca un digital marketer și fotograf, dependentă de cafeină (hehe) și geek Technophile.

De când te-ai apucat de Instagram şi de ce?

M-am apucat de Instagram de aproximativ 3 ani. Mi-a fost recomandat de cineva și mi-a plăcut instant. Era o mare de creativitate și am fost fascinată. Sincer a fost exact ce am avut nevoie la momentul respectiv, mai ales că am avut ocazia să cunosc multă lume talentată, atât online cât și în real life.

This Monday has got me dreaming about macaroons and the weekend. How was your weekend? Happy Monday ❤️☕️

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on

Inside-uri care sa fie de folos nu știu sigur dacă am, însă ce îmi place mie să fac, este să găsesc oameni care într-un fel parcă spun o poveste cu postările lor și încearcă să fie și “o forță pozitivă” în lume. Momente frustrante sincer sunt sigură că avem toți, pentru că așa e mai ales în lumea online, însă prefer să mă concentrez pe aspectele pozitive și să nu acord așa mare atenție frustrărilor sau lucrurilor negative pentru că dacă le cauți o să le găsești cu siguranță.  🙂

Fotografiezi ceva anume sau orice ţi se pare interesant?

Hmm, la început am cam fost all over the place și am făcut poze la tot ce îmi plăcea, probabil mai am și acum momente când sunt așa, însă în cea mai mare parte fotografiez pe partea de lifestyle și flatlays și bineînțeles cafeaua, care e mereu prezentă în feed. 🙂 Îmi place să fotografiez tot ce e frumos, vara mă focusez pe flori. Mereu am avut impresia că florile aduc zâmbete și fericire și culorile lor sunt atât de frumoase incat crează un contrast unic în poze.

Care sunt aplicaţiile pe care le foloseşti pentru editarea fotografiilor înainte să le uploadezi pe Instagram?

Sincer folosesc doar VSCO pentru editare și din Instagram doar luminozitate și sharpening.

Am un filtru care e preferatul meu în VSCO (E5) și acesta îl aplic la toate pozele până la maxim 70-80% intensitate, în funcție de poză. În mare parte încerc să păstrez cât mai mult din poza originală și să nu o modific atât de mult încât să devină o altă fotografie complet.

Cine sunt Instagrammerii tăi preferaţi şi de ce?

Yesterday’s “jungle” adventure is giving me some serious inception vibes, or in this case phoneception?

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on

Wow, greu de răspuns sincer, sunt foarte mulți care îmi plac și se numără printre preferații mei. Probabil pe primul loc este Oana (@oannriz), nu știu exact cum face dar mereu reușește să transforme și cele mai simple lucruri în ceva extraordinar de frumos și este o persoană atât de specială și frumoasă încât se simte asta și în pozele ei.

La fel, Anda (@anda_stanciu) și Ana (@mateiana) au niște poze de prin locurile unde călătoresc care te fac să vrei să pornești un backpacking trip prin lume. Mai sunt mulți cum ar fi: Andra (@gugugagaland), Teodora (@superblondepuff), Adrian (@adrian.dan.ro), @yesmyfriend, @irinahp, @nagy_alex, etc.

Ah Spring, you’ve got me head over heels for you!

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on

If only Sundays lasted longer. At least there’s good coffee! ☕ Happy Sunday

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on

You can never go wrong with coffee, cake and some quality time with great friends!

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on

Missing this beautiful city. ❤

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on

Cosy November nights.

A post shared by Brigitte Tohm (@brigittetohm) on