Silia, @theviennesegirl

Silia, @theviennesegirlUna dintre persoanele pe care le urmăresc cu drag este Silia. Are o poveste super interesantă, curajoasă, iar ce face grecoaica este deosebit de plăcut.

Ajunsă în feedul meu pe urma #hashtagurilor legate de #austria, mi se pare un ghid extrem de bine format vis-a-vis de o posibilă călătorie în capitala Imperiului. Mă rog, a fostului, da’ cine mai ține cont.

Povestea Siliei e simplă. În iunie 2011 pleacă din Grecia ca să petreacă 3 luni în Viena. Un curs de germană intensivă în Austria, cu bilete dus-întors. Însă domnișoara se îndrăgostește de oraș și, după cele 3 luni, decide să rămână. Părăsește astfel jobul, familia, prietenii și pleacă de la 0. E drept, nu într-un loc prea urât 🙂

Lucrând în domeniile industriei fashion cât și fiind o profesoară de limbi străine se trezește în Viena vorbind cu străinii în engleză, germană, italiană și spaniolă. Evident, și greaca. She definitely blends in. Personal o urmăresc pentru că are o stare extrem de pitorească asupra celui mai curat oraș-capitală din Europa. Lipsit de inspirație(dacă ai putea fi cumva așa în oraș) ai putea folosi feedul său pe post de ghid.

My life motto? Add life to life.

Scrie frumos și pe blogul personal, theviennesegirl, aducându-mi aminte de ale-noastre bloguri fashion ale celebrei Morodan, imalinz&other fabmuses.

So, dacă vrei să faci parte din comunitatea vieneză instituită de Silia, o găsești de asemenea pe FacebookTwitter , Instagram sau Bloglovin (știe cineva ce e asta?)

Și, legat de ultimele glume legate de greci, da, și eu aș adopta unul. De fapt una. 😉