Mercedes-Benz inovează din nou pe Instagram

Mercedes-Benz inovează din nou pe InstagramAți zice că Instagramology este o platformă online plătită de Mercedes-Benz de-i face atâta reclamă, nu? Însă adevărul e că până în momentul de față cred că Mercedes este singurul brand inovator pe Instagram care a început prima oară o colaborare mai mare cu instagrammeri profesioniști, apoi a continuat cu proiecte gen #GLApacked și nu se oprește aici.

Acum Merdeces-Benz a venit cu un nou proiect inovator pentru targetul lor de pe Instagram – millenial crowd. Proiectul se numește ”Build Your Own GLA” iar prin intermediul aplicației de photo sharing poți să-ți customizezi propria ta mașină GLA.

”Instagram has been a very important platform for Mercedes-Benz and continues to grow in popularity among the younger millennial consumer that we are trying to introduce the brand to. “Build Your Own GLA” allows us to talk to them where they are and provide them with an interactive experience within Instagram.

Instagram is also a very visual platform, and we fortunately sell very aesthetically appealing products that work well on it”

a declarat pentru DigiDay Mark Aikman, department manager,digital marketing and CRM at Mercedes-Benz USA.

În concluzie:

Pe Instagram nu trebuie să lansezi doar o campanie de like-uri și atât. Poți face pagini web (Ikea), poți face prezentări (Markataing), poți face interviuri (Brad Florescu) și mai poți face și configurări de mașini (@gla_build_your_own)

Creativity is the limit!