O fotografie de pe Instagram pe coperta unei reviste

O fotografie de pe Instagram pe coperta unei revisteAtunci când tu ca instagrammer eşti constant în ceea ce faci va veni şi vremea când ţi se va răsplăti toată munca. Poate răsplata unora va fi în bani, poate altora în implicarea unor proiecte frumoase sau poate pur şi simplu un mulţumesc va face mai mult decât o căruţă de bani. Desigur, întrebarea care ne pune pe toţi la perete cu ochii legaţi este “Dar când va veni şi vremea aceea?” şi atunci parcă te dezumfli şi nu mai ai chef.

Însă a doua zi o iei de la capăt. Porneşti cu idei noi, gânduri noi, vise împrospătate dar mai ales imboldul pasiunii care nu te opreşte din drum. Pentru că de cele mai multe ori pasiunea e ceea ce ne ţine pe drum!

Jessica Shyba este un blogger care scrie pe Momma’s Gone City despre familie, cei trei copii şi viaţa în New York. A câştigat respect din partea cititorilor iar pe Instagram a reuşit să atingă un public ţintă pentru frumosul pe care-l scoate în evidenţă în viaţa de zi cu zi.

Jessica a început un mini proiect pe Instagram – îşi fotografia copilul în timp ce dormea cu căţelul lor! Fapt ce a fost aplaudat de comunitatea instagrammerilor ajungând să strângă mii de urmăritori şi sute de aprecieri din toate colţurile lumii.Creativitatea şi constanţa muncii ei a dat roade iar brand-ul de retail de mobilă şi decoraţiuni pentru copii The Land of Nod i-a făcut o propunere de a-i folosi una dintre fotografiile ei pe coperta revistei.

“The neatest part about this collaboration was seeing my friends everywhere posting photos of the catalog on social media and mentioning how nice it was to see Theo and Beau in their mailbox. It’s a professional milestone for me in the greatest way, too, having been commissioned to share my art on the cover of a popular catalog.” Jessica Shyba pentru AdWeek.

Şi coperta catalogului arată cam aşa:

Theo Beau

Sursa photo

Comments are closed.