Update nou pe Instagram: Discovery şi Edit Caption

Update nou pe Instagram: Discovery şi Edit CaptionInstagram Discovery Edit Caption

De data aceasta am vrut să aştept puţin să văd care e feedback-ul comunităţii la noile schimbări aduse ce Instagram: Discovery & Caption edit. Şi se pare că a fost un update pe care comunitatea l-a cerut. Şi eu personal cred că a fost o mişcare deşteaptă din partea lor. De ce? Pentru că instagrammerii şi oamenii care folosesc instagram (aici sunt două lucruri diferite despre care vă voi vorbi mai târziu) vor să cunoască mai multă lume, să descopere şi alţi instagrammeri din alte colţuri ale lumii dar mai ales să aibă posibilitatea să corecteze acolo unde au greşit. Mai jos am dezvoltat răspunsul la întrebarea De ce? Cât despre noutăţile care au venit pe Instagram voi reveni într-un alt articol în categoria How To.

1. Discovery

Instagram a crescut datorită comunităţii şi până în momentul de faţă cred că reuşeşte să facă cel mai bine community management. Dacă stai puţin să studiezi ce se întâmplă inside of community vei observa că au managerii împărţiţi pe zone, pe interese şi mai ales pe proiecte. Lucru ce mă duce cu gândul la cât de important este pentru ei o comunitate. Ahhh da, era să uit, gândeşte-te puţin la instameet-urile organizate la nivel internaţional. Există comunităţi unde se adună şi 100-200 de oameni. Iar prin acest update cred că vor să dezvolte şi mai puternic partea de căutare şi descoperire al altor utilizatori de Instagram.

With this in mind, you’ll see that the Explore icon at the bottom of your screen has changed to a magnifying glass. When you open Explore, you’ll now see two tabs: Photos and People. The Photos tab has not changed. It contains the same scrolling grid of photos and videos you already know. The new People tab highlights interesting accounts for you to discover.

1. Edit Caption

O veste bună pentru cei care se luptă cu typo. Hai recunoaşte, ţi s-a întâmplat şi ţie să scrii o descriere la o fotografie şi să greşeşti o literă sau un cuvânt. Da da, a fost un typo sau pur şi simplu nu ai ştiut cum se scrie şi ai mers la risc. Iar pentru cei care greşesc descrierea fotografiilor pe contul unui brand…well, deja acolo poate fi un PR disaster foarte serios. Desigur, depinde cine vede aceea greşeală dar asta nu înseamnă că “hai că merge şi aşa că nu avem decât 300 de followers pe Instagram”. Eu cred că acest feature în care poţi edita caption-ul chiar şi după ce ai uploadat fotografia trebuia să fie încă de la începuturile aplicaţiei. Dar tot e mai bine mai târziu decât niciodată.

When you share a moment to Instagram, a typo shouldn’t get in the way. This has been one of the top requests that we’ve heard from the community

Pentru mai multe detalii puteţi consulta pagina de Help de pe Instagram – help.instagram.com