Microsoft comunică pe Instagram cu proiectul #Domore

Microsoft comunică pe Instagram cu proiectul #DomoreLaila-Header-2000-1600x700

Tot mai multe branduri încep să se alăture reţelei de socializare Instagram încercând să adopte un stil unic, colaborând cu oameni din domeniu şi arătând lumii întregi povestea oamenilor în relaţie cu produsul lor.

Aşa a început şi Microsoft să comunice pe Instagram prin proiectul #DoMore unde celebrează oamenii care fac mai mult, oferă mai mult, muncesc mai mult şi pun mai multă pasiune în ceea ce fac. Microsoft a început o colaborare cu fotograful profesionist Justin Bastien care călătoreşte prin lume şi discută cu oamenii care folosesc produsele Microsoft. Acesta foloseşte un telefon Lumia 930, o cameră DSLR şi un Surface Pro 3 pentru editare.

Prima postare pe contul oficial Microsoft a fost un video de prezetare al proiectului #DoMore iar a doua imagine este o fotografie cu barista Laila Ghambari care a fost “încoronată” ca “Cea mai bună barista din America”

Laila and Ben couldn’t have more different professions. But both are pushing the boundaries of their craft and redefining what is possible. That is the spirit we aim to celebrate with our Instagram channe – Rob Wolf, Senior Communications Manager la Microsoft şi responsabil pentru contul de Instagram Microsoft

Sursa Photo : Microsoft News