Cel mai bun duo de film intră în acțiune cu Pepsi & Lay’s

Cel mai bun duo de film intră în acțiune cu Pepsi & Lay’sUnele lucruri merg mai bine împreună. Filmele și vremea urâtă, de exemplu. Supereroii și răufăcătorii care vor să distrugă lumea. Detectivii și gecile de piele. Navele și exploziile cosmice. Tu și campania Pepsi & Lay’s.

Sărbătorește cel mai bun duo de film cu premii, episoade online create special, cu Mihai Bobonete și Mădălina Craiu, promoții în magazine și surprize pe măsură.

Și tu poți fi parte din această experiență de divertisment și umor. Împreună cu Mădă și Bobo, vei fi transportat în lumea filmului și vei savura două episoade pline de replici amuzante, decoruri inedite, costume pe măsură, efecte speciale și umor. Aceștia vor fi personaje de filme de acțiune și super-eroi, în două episoade de YouTube create special de cele două branduri.

Un duo special

Se spune că „nimic bun nu vine ușor în viață”, dar uneori poate să fie simplu și ușor. Așa este și campania Pepsi & Lay’s, care îți aduce cele mai tari premii cu un singur bon. Sau echipa Mădă și Bobo care se folosește de super-puterea umorului pentru a aduce atmosfera marelui ecran în lumea online-ului.

Campania celebrează duo-ul Pepsi și Lay’s printr-o campanie națională 360, cu spoturi TV, episoade online, promovare outdoor și pe radio, activări la raft, în comerțul modern și tradițional & ecommerce. Toate acestea cu un obiectiv comun: distracția generală.

”Filmul este unul dintre momentele de relaxare preferate pentru consumatorii noștri. Avem două branduri, Pepsi si Lay’s, ce au în ADN zona de entertainment, iar campania promoțională “cel mai bun duo de film” alături de Bobo și Mădălina s-a integrat perfect în platformă. Comedia este unul dintre cele mai apreciate genuri de film, iar mixul ideal a venit odată cu propunerea echipei Leo de a îi pune pe cei doi actori în scenarii inedite, supereroi și acțiune, unde umorul este completat perfect de Pepsi și Lay’s oferind planului de comunicare dedicat promoției naționale ingredientul necesar pentru a atrage atenția publicului.”, spun reprezentații Pepsi & Lay’s.

Cele două episoade din „Cel mai bun duo de film” te așteaptă deja pe YouTube.

Primul episod îi expune pe Mădă și Bobo într-un film scurt de acțiune. În acest episod, suspansul, costumele și replicile savuroase te vor transporta într-o atmosferă de cinema.

 

Al doilea episod te va duce în lumea extraordinară a supereroilor. De data aceasta intră în scenă efecte speciale, pelerine, dramatism și, mai ales, super-puterea umorului.

Promoția poate fi văzută și în magazine, la rafturile Pepsi & Lay’s, unde ești încurajat să achiziționezi produsele pentru a intra în promoție și a câștiga premiile.

Pentru a participa la promoțiile campaniei trebuie să cumperi Pepsi & Lay’s pe același bon, să înscrii bonul pe pepsi-lays.ro sau prin SMS la 1857 și poți câștiga unul din super-premiile campaniei: o lună abonament VOYO, 500 lei pe oră sau un SMART TV și un abonament VOYO pe 1 an.

Nu rata această campanie dacă îți plac filmele și premiile. Ești invitatul special să faci parte din experiența de divertisment și umor oferită de Pepsi & Lay’s.