JYSK România își lansează contul de Instagram cu un concurs foto și un eveniment outdoor

JYSK România își lansează contul de Instagram cu un concurs foto și un eveniment outdoorZilnic, din ce în ce mai mulți utilizatori din România își fac cont pe Instagram. Este motivul pentru care JYSK România a decis să își extindă prezența online cu un cont oficial pe Instagram – care se alătură astfel site-ului Jysk.ro, paginii oficiale de Facebook și contului de Pinterest al brandului.

Importanța componentei vizuale

Pentru un retailer specializat în mobilă, decorațiuni interioare și textile pentru casă – mai exact produse cu o componentă vizuală puternică, al căror design este la fel de important precum funcționalitatea – platforma Instagram reprezintă un spațiu în care le putem transmite celor care ne  urmăresc idei pentru decorarea casei, fotografii inspiraționale și sfaturi din domeniul design-ului interior.

Concurs #PILLOWFIGHTBUCHAREST

 

A photo posted by JYSK Romania (@jyskro) on

 

 

Cu ocazia lansării contului de Instagram JYSK România (@jyskro) s-a dat startul unui concurs foto pe Instagram. Sâmbătă, pe 4 aprilie, de la ora 16.00, în Piața Universității se sărbătorește Ziua Internațională a Bătăii cu Perne prin cea mai mare bătaie cu perne din țară.

Instagrammerii care vor participa la această bătălie cu perne sunt invitați să fotografieze acțiunea, luptele, portretele combatanților și, mai ales, felul în care oamenii se vor distra printre perne și fulgi. Toate fotografiile de la evenimentul Pillow Fight Day 2015 postate pe Instagram cu hashtag-ul #PillowFightBucharest și tag-uite cu @Jyskro vor intra în concurs.

Cu siguranță, fotografiile de la Pillow Fight Day 2015 vor reprezenta un element inedit în galeriile instagrammerilor și în feed-ul celor care îi urmăresc!

Felicitări Jysk și mult spor în instagrammuire:)