Ce aş îmbunătăţi la Instagram

Ce aş îmbunătăţi la InstagramUneori când folosim prea mult un lucru/obiect ajungem să-i găsim mici probleme (mai mici sau mai mari) şi poate chiar şi rezolvarea lor.

De când am început să folosesc mai des Instagram decât celelalte canale de socializare, am avut câteva experienţe, uneori plăcute iar alteori mai neplăcute. Cert e că aceste experienţe m-au ajutat să mă gândesc la câteva îmbunătăţiri ale aplicaţiei.

1. Grupuri pe Instagram

Nu ştiu care reţea de socializare a fost prima care a introdus posibilitatea de a grupa, dar cred că ar fi util pentru Instagram şi acest feature. De ce? Păi să zicem că urmăreşti mai mult de 500 de conturi de Instagram. Fiecare utilizator are un stil de a fotografia. Aşadar, ar fi binevenită o asemenea îmbunătăţire şi astfel să-i poţi împărţi în diferite grupuri, de exemplu: grupul instagrammerilor care fac fotografii alb negru, grupul prietenilor, grupul familiei, grupul colegilor de birou, grupul celor care fac portrete, grupul iubitorilor de pisici etc. Şi aici intervine întrebarea, oare să dezvolţi şi posibilitatea de a uploada fotografia şi a o arăta la diferite grupuri? Hmm…

2. Notifications la anumiţi utilizatori

Chiar zilele trecute mi s-a întâmplat să nu citesc o descriere la o fotografie şi am ajuns să pierd un instameet chiar aici în Cluj-Napoca. De atunci mi-am propus ca să citesc fiecare notificare a instagrammerilor români pe care-i urmăresc şi de care sunt mai apropiat:) (sorry Lavinia & co.) Aşa că m-am gândit că ar fi benefic dacă ar exista o posiblitate de notificare pentru instagrammerii pe care vreau să-i urmăresc mai îndeaproape. Ştiu că pe Facebook se poate cu “Get Notifications” şi cred că pe Instagram ar fi binevenit o asemenea îmbunătăţire.

Voi ce părere aveţi? Credeţi că v-ar ajuta îmbunătăţirile astea?

Comments are closed.