Instagram recomandă conturi de urmărit

Instagram recomandă conturi de urmăritCum găseşti conturi care merită urmărite pe Instagram? Poţi începe de la tab-ul de explore, apoi de la following-ul de la notification şi chiar şi aici pe blog la categoria “instagrammerul săptămânii“. Iată că Instagram a schimbat puţin tactica şi a introdus un mini feature despre care nu a avut nici o declaraţie oficială.

Când am văzut prima oară această notificare, recunosc, m-am enervat. Adică de ce să urmăresc şi alte conturi când eu vreau să-l urmăresc pe ăsta căruia i-am dat follow. Dar dacă trecem puţin de idioţenia asta “nu că nu că nu” putem observa că mini-notificarea lor poate fi o mână de ajutor descoperind alte conturi asemănătoare.

Eu am observat schimbarea pe Samsung. Oare cineva cu iOS poate declara la fel?

Instagam recomanda conturi 1

Instagam recomanda conturi

Pentru că Social Media este ceea ce urmăreşti!

4 comments on “Instagram recomandă conturi de urmărit”

  1. Nu, pe iOS încă nu apare schimbarea. Singurul lucru care se schimbă e butonul, că apare „Following” în loc de „Follow” după ce-l apeşi, fără recomandări.

  2. Da, si pe IOS e la fel. Doar că am văzut că de pe paginile online poți dezactiva opțiunea “Include your account when recommending similar accounts people might want to follow.” și contul nu va mai fi sugerat.

  3. Sugestiile apar si pe iOS, ieri le-am observat si eu prima data.

Leave a Reply

Your email address will not be published.