Instagram Stories introduce “reshare post to story”

Instagram Stories introduce “reshare post to story”Că Instagram se schimbă de la o lună la alta scriem de mult timp. Suntem la zi cu schimbările anunțate oficial. Iar acum vă vom spune despre un nou feature care încă nu a apărut încă pe blogul oficial al Instagram, însă a fost anunțat pe Twitter de Zachary Shakked și Matt Navarra de la The Next Web.

Acest nou feature va permite publicarea unui post din feed în stories. Acest post poate să fie al tău say al unei persoane pe care o urmărești. Așadar, dacă tu nu postezi foarte des poze, videouri sau stories și vezi ceva interesant la o prietenă, prieten sau brand pe care îl urmărești, vei putea să repostezi acel post în story-ul tău.

Din motive de securitate și privacy, Instagram a bifat și posibilitatea de a nu fi posibilă sharuirea unui post, chiar dacă profilul este unul public. Chiar dacă nu faci parte din grupul închis care are acum posibilitatea de a reposta imagini și videouri în stories, ai de pe acum posibilitatea de a bloca acest feature.

Bine-nțeles, chiar și până acum, înainte să introducă posibilitatea de a resharui un post, userii făceau screenshots și așa repostau informații care li se păreau interesante.

Ce mai vine pe lângă acest feature? Posibilitatea de a face resize unui post; de a alege poziția lui în story; sau de a schimba formatul postului. De asemenea, dacă vorbim despre un post care nu are dimnesiunile unui story și care trebuie adaptat, se pare că fundalul va avea culori care sunt întâlnite și în imaginea repostată, de exemplu.

Acest nou feature poate fi benefic pentru branduri, ele putând să încurajeze urmăritorii lor să reposteze imagini sau videouri și să îi premieze dacă fac asta: fie cu un discount sau alte beneficii. De asemenea, pentru conturile de business poate fi mai ușor să își promoveze giveawayurile, chiar dacă mecanismul de alegere a unui câștigător poate rămâne ca până acum.

Tu ce zici de noul update? Îl ai? Sau încă îl aștepți? Îl vei folosi ca user normal sau pentru businessul pe care îl reprezinți?

Comments are closed.