Instameet la Cluj-Napoca în 25 Martie în Făget

Instameet la Cluj-Napoca în 25 Martie în FăgetPornind de la sloganul “connecting people”, pe care Nokia si Dragnea l-au folosit pana si-au realizat targetul, ne-am gandit sa facem si noi asta, insa in scopul real al acestei expresii, intr-o altfel de circumstanta si fara sa stabilim un target.

Ce este instameetul?

Cu toate ca termenul “instameet” (–intalnire a utilizatorilor activi, care interactioneaza in cadrul retelei de Instagram) nu este unul foarte cunoscut de utilizatorii retelei de photos sharing, nu am ezitat sa initiem si noi un eveniment , alaturandu-ne prin intermediul acestuia, Instameetulului global creat de Instagram, care se desfasoara in aceeasi poerioada cu al nostru.

De ce sa participi la un Instameet?

Nu este relevant sa stii sa pozezi profesionist, nici nu este relevant ce model de telefon ai sau cat de multi followers ai pe Instagram, ceea ce conteaza este contextul in care exista pasiune, initiativa si un cont actualizat pe Instagram.

La intalnirea instagrammerilor, ramai surprins sa vezi ca participa… oameni. Da, oameni simpli, la fel ca tine. Au un cont de Instagram, au ideii, mai gasesc timp si pentru asta pe langa job, familie, facultate sau alte activitati / pasiuni pe care le au.

La fel de suprins ramai sa vezi ca la instameet nu se vorbeste despre Instagram, adica scopul Instameetului il reprezinta socializarea reala intre participanti si nu discutia despre reteaua care ne conecteaza si ne aduce impreuna.

Cu toate ca au viziuni si domenii de activitate diferite, instagrammeri au un scop comun, acela de a depasi limita socializarii in online.

De asemenea, intr-un astfel de cerc vei observa ca oamenii sunt foarte deschisi, sunt o sursa de energie, de inspiratie, sunt plini de opinii incurajatoare, de idei creative, de pozitivism si, in general, sunt modesti.

De retinut este faptul ca trebuie sa te misti rapid daca ai vazut un cadru interesant pe care vrei sa il surprinzi, asta daca nu doresti sa deschizi aplicatia si, ulterior, sa realizezi ca cineva l-a “furat”.

Asadar ideea finala ramane, intr-o insiruire: socializarea, prietenia, noi cunostinte acumulate.

Sâmbătă, 25.03.2017, de la ora 11:00 ne vedem în Făget, la primul Instameet din această primăvară.

Având în vedere că primăvara a început, vom avea oportunitatea de a o surprinde încă din locul ei de pornire – natura, așa că Făgetul va fi gazda acestui Instameet, motiv pentru care tema aleasă este picnicul, un moment care ne va da ocazia să ne cunoaștem mai bine, să socializăm mai mult și să ne bucurăm din plin de locaţie.

 

Hashtag-ul principal al Instameetului nostru: #wwim15picnic.

Întâlnirea va avea loc la ora 11:00, la terenurile din cartierul Mănăștur, urmând să pornim spre Făget.

O dată cu participarea la acest eveniment, comunitatea instagrammerilor din Cluj se alătură celui de-al 15-le-a Instameet global organizat de Instagram.

#wwim15ro #wwim15

___________________________________
Photo: Petric Victor | @petric.victor
Graphic Designer: Melisa Ruba | @mellissssssa Text: Anamaria Maxim | @anamariamaxim